Odlazak legende

Kolege se oproštaju od Arsena: 'Tuga velika, umro je Maestro'

arsen dedić i massimo
Sanjin Strukić/PIXSELL
Autori: VLm, 24sata
17.08.2015.
u 22:55

Osim publike i kritike, Arsena su poštovali i voljeli i njegove kolege, od kojih su ga mnogi smatrali svojim utjecajem. Svoju tugu izrazili su preko društvenih mreža

Massimo Savić na svom je Facebook profilu izrazio tugu zbog smrti legendarnog glazbenika Arsena Dedića koji je večeras umro u 78. godini života.

'Tuga pregolema', umro je Maestro!', napisao je pjevač uz glazbeni spot njegovog dueta s Dedićem naziva 'Za jednom kapi čistoga života'.

Od Dedića se pozdravila i Nina Badrić

'Jednom sam imala tu privilegiju pjevati Arsenovu pjesmu. Zvala se to 'Večer posvećena Arsenu u Opatiji'. Tada je njegova dijagnoza bila poprilično loša. No uspio je tada izboriti još jednu svoju bitku. Pamtim ga kao velikana, legendu, jednog od najvećih pjesnika ovih prostora, čovjeka koji je volio moju najdražu Gabi i tatu od genijalnog Matije', napisala je pjevačica i priložila svoju obradu Arsenove 'Otkako te ne volim'.

Tony Cetinski će Arsena pamtiti kao, kaže, hodajuću instituciju i enciklopediju.

'Mislim da je imao toliko poučnih riječi i rečenica da mu ni google nije bio ravan. Cinik sa osebujnim smislom za humor. Privilegija je bilo svako druženje sa gospodinom Arsenom kao i što je privilegija bila od njega učiti i upijati svaku izgovorenu rečenicu. Iskrena sućut obitelji i prijateljima gospodina Arsena', napisao je Cetinski na Facebooku.

Zdravko Ćolić također se oprostio od prijatelja i suradnika te priložio njihov zajedničku izvedbu pjesme 'Zagrli me' iz 1997.

Petar Grašo također se oprostio od glazbenog velikana preko Facebooka, gdje je poručio da je Arsen samo otišao i vratio se 'Onom koji nam ga je posudio'.

'Sretan put Arsene, sretan sam da sam živio u tvom vremenu..', dodao je Grašo.

Posljednji pozdrav uputila je i Jelena Rozga te napisala: 'Adio legendo, putuj s pismom...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?