Festival klapske pisme Posušje

Klapa Signum osvojila Posuški stećak

klapa Signum
03.08.2015.
u 11:32

Klapa Signum je s pjesmama „Žuta ruža“ i „Znaš neviro“ pokorila konkurenciju u utrci za Posuški stećak i nagradu od 1500 KM.

Čapljinska mješovita klapa Signum pobjednik je Festivala klapske pisme Posušje 2015 u kategoriji ženskih i mješovitih klapa.

Tako su nakon apsolutne pobjede na festivalu klapa u Perastu, u šestom mjesecu ove godine, trijumfirali i na posuškom festivalu. S pjesmama „Žuta ruža“ i „Znaš neviro“ pokorili su konkurenciju u utrci za Posuški stećak i nagradu od 1500 KM. Nagradu im je uručio Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović.

„Večeras smo mogli uživati u glazbi i vizualnom izražaju i mnogi mogu zavidjeti što nisu bili ovdje. Načelnik Branko Bago radi odličan posao sa svojim suradnicima. Posušje je jedan veliki centar kulture i rado ću dogodine ponovno biti visoki pokrovitelj ovog festivala“, rekao je Čović kojem je Bago poklonio sliku starog mosta na Ričini, djelo akademske slikarice Martine Tomić.

Predsjednik festivalskog odbora Ljubo Begić zahvalio se svim članovima odbora koji su iznijeli veliki teret u organizaciji festivala, svim pokroviteljima, sponzorima i donatorima na podršci kao i svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?