Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Kultura

Izložba polaznika drugog stupnja tečaja crtanja i dizajna i dodjela certifikata

10. siječnja 2020. u 17:19 0 komentara 58 prikaza

Hrvatsko kulturno društvo Napredak - Glavna podružnica Mostar u utorak, 14. siječnja 2020. godine s početkom u 19:30 sati u Maloj galeriji kraljice Katarine Kosača u Mostaru predstavlja izložbu radova polaznika Tečaja crtanja i dizajna, priopćeno je iz HKD Napredak. 

U sklopu izložbe polaznicima će biti uručeni certifikati o uspješno završenom tečaju. Riječ je o besplatnom tečaju kojeg je u listopadu i studenome prošle godine HKD Napredak Glavna podružnica Mostar organizirao u suradnji s Hrvatskim domom herceg Stjepan Kosača i Narodnom knjižnicom HNŽ-a. 

Potporu ovom projektu dalo je Ministarstvo kulture i športa Federacije BiH i Grad Mostar.

Kompletan materijal za održavanje i provedbu tečaja i izložbu za svakog od 20 polaznika, od kojih je 16 uspješno završilo tečaj i dobit će certifikat, osigurao je HKD Napredak- Glavna podružnica Mostar.

Tečaj je vodio je akademski grafičar i profesor likovne umjetnosti i dizajna Višeslav Lučić, član Upravnog odbora HKD Napredak Glavna podružnica Mostar.

 | Autor :

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.