Vitez

Božićnom koncertu u Vitezu nazočili nuncij Pezzuto i kardinal Puljić

bozicni koncert vitez
22.12.2015.
u 07:57

U kongresnoj dvorani Franšiznog centra u Vitezu gostovali popularni Goran Karan i Danijela Pintarić

Osmi put zaredom gospodarstvenici Viteza, ovaj put skupa s Veleposlanstvom Republike Hrvatske u BiH, svojim sugrađanima, ali i građanima s područja cijele Srednjobosanske županije darovali su vrhunski glazbeni ugođaj.

Vrhunski izvođači

Naime, daruju im Božićni koncert s vrhunskim izvođačima, uglavnom iz Republike Hrvatske. Tako je bilo i ove godine kada su u nedjelju navečer u prepunoj kongresnoj dvorani Franšiznog centra u Vitezu gostovali popularni Goran Karan i Danijela Pintarić.

Bogat i raznolik repertoar i vrhunsko izvođenje oduševili su sve nazočne, među kojima su bili i brojni uglednici gospodarskog, kulturnog, vjerskog i sportskog života te visoki dužnosnici svih struktura vlasti općina, Srednjobosanske županije i Federacije BiH, na čelu s predsjednikom Federacije Marinkom Čavarom.

Brojni uglednici

Ovaj put na koncertu su bili nazočni i nadbiskup vrhbosanski, uzoriti kardinal Vinko Puljić, i papinski nuncij, nadbiskup Luigio Pezzuto, te veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan del Vechio. A, njihov dolazak na Božićni koncert nedvojbeno je i priznanje vrijednim viteškim gospodarstvenicima i Vitežanima uopće za sve ono što već godinama rade i čine na dobrobit svoga grada i šireg područja, na dobrobit svih građana koji na tom području žive. Pred početak koncerta, sat i pol lijepog glazbenog događaja i ugođaja, prigodnim čestitarskim riječima okupljenima su se obratili veleposlanik RH Ivan del Vechio, uzoriti kardinal Vinko Puljić i papinski nuncij, nadbiskup Luigio Pezzuto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije