bez publike

Blues & Rock festival u Mostaru u nikad neobičnijem izdanju

19.07.2020.
u 13:37

Blues & Rock festival u Mostaru, koji već doživljava 18. izdanje (održava se od 2003. godine) dosad nije održan u neobičnijim uvjetima. Zbog pandemije koronavirusa ovogodišnje izdanje festivala održalo se bez publike, u MC Pavarotti.

Festival je snimljen, uz live stream za osoblje MC Pavarotti, te će se naknadno prikazati na BHT1. Na 1. večeri ovogodišnjeg izdanja festivala svirali su mostarski bendovi New Soul Generation, Mustang i Bad Blues Band Bulevar. Festival je otvorio fantastični mladi bend New Soul Generation, koji se predstavio mješavinom soul, funk i blues standarda izvođača poput Buddy Milesa, Graham Central Stationa, Little Beavera. Nakon njih na scenu je stupio već dobro poznati hard rock bend Mustang. Vrlo energični nastup su otvorili žestokim autorskim pjesmama (Nothing Man, Can't Escape the Evil Eye, Not There, Again I Feel Alive...) sa debitantskog albuma On with the Fight (One Records, 2016.), te završili s nekoliko obrada rock klasika.

Prvu večer festivala zaključio je mostarski trio Bad Blues Band Bulevar, koji se predstavio autorskim pjesmama na engleskom i našem jeziku. Nastup bendova sa intervjuima članova biti će uskoro prikazani u reportaži na BHT1. Renomirani festival na kojem su nastupala mnoga poznata imena svjetske i regionalne scene tako je doživio neobično izdanje, s nadom da će se sljedeće izdanje održati u normalnijim uvjetima, uz pristustvo publike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije