u splitskom KBC-u

Blanka Vlašić na svoj rođendan rodila sina, poznato je i ime

Blanka Vlašić
Instagram
08.11.2022.
u 11:37

Bivša hrvatska atletičarka Blanka Vlašić na svoj je rođendan na svijet donijela svoje prvo dijete koje je dobila sa suprugom, novinarom Rubenom Van Guchtom, doznaje Dalmatinski portal. 

Blanka je rodila carskim rezom, a kako doznaje lokalni medij, majka i beba su dobro. 

24 sata piše kako su malenom sinu dali ime Mondo te da je dugačak 53 centimetra i težak 4500 grama. Na svijet je došao u 8.35 sati jutros. 

Inače, Mondo je nadimak najvećeg atletičara današnjice, Armana Monda Duplantisa, svjetskog prvaka i rekordera u skoku s motkom. Blanka je već ranije rekla kako su za ime odabrali internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Belgiji i u Hrvatskoj. Inače, Blanka i Ruben su se vjenčali krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu. 

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila, a otkako je trudna detalje iz svog života često dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?