VUKUŠIĆ OTPUTOVAO

Krstičević: Momci su napaljeni da uzvrate Osijeku za premlaćivanje

Miso Krsticevic (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
25.08.2012.
u 10:06

Na Hajdukovim službenim stranicama potvrdili su da je Vukušić otputovao u Pescaru finalizirati transfer

Mišo Krstičević mora se pod hitno navići na novi Hajdukov život. Ante Vukušić otputovao je u Pescaru na liječničke preglede i potpisivanje ugovora, ali Krstičević i glasnogovornik Ante Bilić dobili su upute da šute. U Hajduku i pušu na hladno, Vukušićevo nećkanje oduzelo im je nekoliko godina života i dok kapetan ne potpiše za Pescaru nitko neće mirno spavati. Tek u petak u 1 ujutro definitivno je Vukušić dogovorio sve uvjete i odlučio se na odlazak s druge strane Jadrana.

- Molim, bez pitanja o Vukušiću, tijekom dana imat ćemo više informacija – kratko je jutros rekao Bilić, a nešto prije podne na Hajdukovim službenim stranicama objavljeno je i službeno kako je mladi napadač krenuo put Italije finalizirati transfer.

Krstičević se pokušavao izvući. I njemu je bilo neugodno praviti se lud, a zna da je Vukušić na putu prema Pescari. Naravno, pitanje "tko će igrati umjesto Vukušića" je stiglo.

- Vukušić je dio ekipe, naš kapetan – mrmljao je Mišo.

Može i drugačije, je li Maglica spreman za dvoboj s Osijekom? Sada on i mladi Kiš "pucaju" na Vukušićevu poziciju.

- Maglica bi trebao biti spreman, bolje je stanje ozljede koju je zaradio na utakmici s Gruzijom – kaže Krstičević.

Nismo ga htjeli masirati Vukušićevim transferom. Mogli smo do sutra, jer nije nepoznato da je Vukušić otputovao. Jedna Hajdukova rečenica "Vukušić je u procesu transfera, još uvijek je naš igrač, ali ne kandidira za utakmicu s Osijekom" bila bi dovoljna.

Na trenutak smo se okrenuli porazu u Maksimiru.

- Svaki poraz remeti, analizirali smo loše, izgubili smo nakon tri udarca Lokomotive. Imali smo i dobar posjed lopte, poraz je došao kao splet okolnosti. Izvukli smo pouke, svaku utakmicu treba odraditi angažirano, ozbiljno, čim smo malo zastali odmah je stigao poraz – rekao je Krstičević.

U Poljudu će u nedjelju u 21 sati biti, blago rečeno, veselo. Hajdukovi klinci željno čekaju Osijek, još su im svježa sjećanja na proljetni poraz. Tada je novopečeni reprezentativac Josip Radošević zaradio tešku ozljedu.

- Osijek nam je dužnik, pomlatili su nas dobro u posljednjoj utakmici, čeka ih borbena utakmica. Momci su napaljeni da uzvrate Smoji i ekipi na dočeku iz prošle sezone, čeka ih teška utakmica. Sve drugo ćemo govoriti na terenu – najavio je žestoku utakmicu Krstičević.

No, za pobjedu neće biti dovoljna samo napaljenost. Trebat će nešto i odigrati, a Hajdukov trener ima riječi hvale za Osijek.

- Stanko Mršić složio je dobru momčad, kvalitetno se brane, malo daju, malo primaju, imaju iskustvo, ali i mlade igrače. Bit će zanimljivo – zaključio je Krstičević.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?