Novi trag

Kreditne kartice otkrit će tko je vlasnik dresa nađenog pokraj tijela

Dres
13.09.2012.
u 09:53

Fantomski Novosađanin nestao je čim je počela potraga

Policija sumnja da je vlasnik dresa Milana s natpisom Reksi na leđima, koji je nađen u ruksaku s krvavim nožem, nedaleko od tijela ubijene Selene Margarite Graciano Macedo, muškarac u 40-im godinama iz Novoga Sada. Provjeravaju navode konobara jednog splitskog restoranu na Bačvicama koji su se prisjetili kako su u tom dresu viđali muškarca koji je vozio metaliksivu škodu octaviju novosadskih pločica. Navodno, u policiji još ne znaju njegov identitet, ali, s obzirom na to da je plaćao i karticama, preko banaka i kartičnih kuća neće biti teško otkriti tko je on.

– Kada je objavljena slika dresa i kad su policajci prije tri dana ponovno došli, jedan konobar rekao im je da mu se čini kako su viđali čovjeka u tom dresu, koji se nakon ubojstva više nije pojavljivao – rekao je vlasnik restorana u kojem je viđen navodni sumnjivac.

Svima bi u Hrvatskoj pao “kamen sa srca” da se misterij Selenina ubojstva napokon razriješi. Policija je pronašla brojne tragove, izolirala je DNK ubojice, ali unatoč tome, nakon što su ispitali više od dvjesto ljudi, ubojica je još slobodan čovjek. Marin Bosotina, počasni konzul Meksika u Hrvatskoj, danas putuje u Mexico City gdje će se susresti sa Seleninom majkom i bratom. Selenino balzamirano tijelo danas će se napokon transportirati iz Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?