NAJTEŽI PORAZ

Korejci u panici: Hrvati su nam pokazali da ćemo teško na SP!

hrvatska,koreja (1)
Reuters/PIXSELL
07.02.2013.
u 11:27

– Imamo igrače koji igraju u najjačim ligama, a protiv Hrvatske su igrali kao da su iz momčadi iz sredine korejske lige – žale se navijači

Poraz od Hrvatske u Londonu nanio je velike brige korejskim nogometašima, izborniku i navijačima. Vatreni su na Craven Cottageu slavili sa 4:0 što je Korejcima najveći poraz od 2001. godine. Iako je Južna Koreja već sedam puta uzastopce sudionica svjetskih prvenstava, nakon trećeg uzastopnog poraza od međunarodnih protivnika (Iran i Australija) boje se da će im put u Brazil ostati neispunjena želja.

– Bio je ovo težak poraz, no neću naglo reagirati samo zbog jedne utakmice. Iz ove i prethodnih utakmica morat ćemo razviti više zajedništva. Naš sljedeći protivnik Katar igrat će zatvorenije nego Hrvatska, a mi ćemo poraditi na napadačkom dijelu – rekao je izbornik Choi Kang-Hee.

>> Pletikosa: Koreja igra slično kao Srbija

Badeljev suigrač iz HSV-a Son Heung-Min nije uspio zaprijetiti Pletikosi.

– Trener nam je govorio da napadamo brzo, da nabijamo tempo, na početku smo uspjeli, ali postupno smo popuštali. Razočarani smo rezultatom.

Na stadionu Fulhama Korejce je bodrio značajan broj gledatelja koji su jednako razočarani pa ih na internetskim portalima napadaju.

– Imamo igrače koji igraju u engleskoj, španjolskoj i njemačkoj ligi, a protiv Hrvatske su igrali kao da su iz momčadi iz sredine korejske lige. Ako nastavimo ovako igrati, plasman na SP bit će blagoslov.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije