Bijeljina

Konobar zbog neuzvraćene ljubavi sebe i djevojku raznio “kašikarom”

Bijeljina
06.09.2012.
u 09:54

Igor Stjepanović (29) iz Bijeljine aktivirao jučer bombu u stanu svoje djevojke Zorice Maksimović (19) iz semberskog sela Donje Čašavice, pa su oboje poginuli

Igor Stjepanović (29) iz Bijeljine aktivirao je jučer ručnu bombu “kašikaru” u stanu svoje djevojke Zorice Maksimović (19) iz semberskog sela Donje Čašavice, a nakon detonacije oboje su poginuli.

Noć uoči tragedije

Tragediji je prethodila svađa između dvoje mladih koji su u vezi od 5. veljače prošle godine. Prema svemu sudeći, motiv zbog kojeg je digao ruku na svoju djevojku i sebe jeste neuzvraćena ljubav. Taj nesretni beživotni par pronašla je Igorova majka koja je oko 13 sati došla u stan u potkrovlju zgrade u bijeljinskoj Ulici Filipa Višnjića broj 90. Poznanici su ispričali da je Zorica htjela ostaviti Igora, ali da on to nije mogao podnijeti. Pretpostavlja se da je Igor došao kod djevojke kako bi s njom raspravio probleme koji su nastupili u vezi. Prema izjavama prijatelja, Igor je radio kao konobar, a Zorica je bila student. Nakon završene Srednje ekonomske škole, živjela je sama u iznajmljenom stanu u kojem se dogodila tragedija.

Ostavio poruku

Stanari iz zgrade su ujutro oko 10 sati čuli jaku detonaciju za koju su u prvi mah mislili da je potres. Nitko nije očekivao zločin iz strasti. Stanari su također potvrdili priču da je Zorica namjeravala ostaviti Igora, zbog čega je izbila i žestoka svađa između njih noć uoči tragedije. “Zorica je bila lijepa djevojka. Noć uoči ubojstva čula se svađa iz njenog stana, a sutradan ujutro se dogodila nezapamćena tragedija. Žalosno je što se ovako sve završilo. Eksplozija se podmuklo čula jer je pukla ispod njih. Priča se da je Igorova majka pronašla oproštajnu poruku u kojoj je sin najavio zločin”, ispričao je stanar. U CJS Bijeljina su tek potvrdili da traje istraga o tome što se događalo između dvoje mladih, a naložena je i obdukcija. Na Facebooku su tek ostale njihove zajedničke fotografije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije