Bayern

Komu kraj Mandže uopće nedostaje Gomez?

'Bayern Munich\'s Mario Mandzukic (R), Franck Ribery and Arjen Robben (L) celebrate a goal during the German Supercup soccer match against Borussia Dortmund in Munich August 12, 2012.  REUTERS/Michael
'MICHAELA REHLE'
16.08.2012.
u 11:57

Bavarski klub lažirao je ozljede nekih svojih igrača kako ne bi morali igrati za reprezentaciju.

Mario Mandžukić impresivno je debitirao za Bayern; bio je najbolji igrač Superkupa, koji su Bavarci osvojili nakon pobjede nad Borussijom. Mandžina dojmljiva igra nije prošla nezapaženo, novine, klupski djelatnici i navijači puni su hvale za njega.

Razigrani trojac

- Mandžukić je igrao jako dobro, vidi se da će biti veliko pojačanje - rekao je Bayernov izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge.

I mediji su oduševljeni, štoviše, sve više se piše o tome da bi Gomez mogao ostati na klupi nakon što se oporavi od ozljede.

\"Trojac Robben, Ribery, Mandžukić djelovao je jako razigrano, brzo i uzbudljivo. Iako je Gomez odličan napadač, ponekad je malo previše shematiziran i vezan uz kazneni prostor. Kada bismo nakon Superkupa pitali gledatelje koga bi radije vidjeli u prvoj postavi, vjerojatno bismo dobili odgovor - Mandžukića\", pišu njemački mediji.

Uli Hoeness, predsjednik Bayerna, nedavno je sve šokirao izjavom da je \"Gomez dobar, ali ne i odličan\", pogotovu zna li se da je njemački reprezentativac prošle sezone zabio 45 golova za Bayern u svim natjecanjima.

\"Nakon utakmice protiv Borussije, Gomez nikome nije nedostajao. Možda Hoenessova izjava više i nije toliko čudna\", piše Welt.

Njemački mediji bavili su se i nagađanjem da je Bayern izmislio ozljede nekih svojih igrača kako ne bi morali nastupati za Njemačku u prijateljskom susretu s Argentinom. Time bi poštedjeli igrače prije početka prvenstva, dok bi se igrači njihova glavnog konkurenta Borussije s reprezentativnog okupljanja vratili umorni.

Podlogu za takvu priču dao im je slučaj Manuela Neuera koji je jučer trenirao s bavarskom momčadi, čak je i igrao, iako je klub javio da zbog ozljede ne može biti u sastavu reprezentacije. Schweinsteiger, Gomez, Lahm i Neuer tako neće igrati protiv Argentine, a Bild piše da je zaista ozlijeđen samo Gomez.

Potpora Riberyju

Bavarski klub javno je dao potporu Francku Riberyju uoči suđenja zbog korištenja usluga maloljetne prostitutke Zahije Dehar koja je tada imala samo 16 godina. Francusko državno odvjetništvo lani je odustalo od optužbe protiv Riberyja i Benzeme ustanovivši da nisu mogli znati koliko prostitutka ima godina. Ipak, suđenje će početi i ustanovi li se da su znali njezinu dob, mogli bi dobiti do tri godine zatvora.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije