10.01.2014. u 09:25

Ovi nacionalisti smatraju da su samo jedni pravi domoljubi, da su samo oni koji se klanjaju ljiljanima jedini pravi domoljubi

Svatko ima svoje talibane! Prije svega političke! I Hrvati, i Srbi i Bošnjaci. Posljednji primjer s ratnim zastavama Republike BiH koja simbolizira samo jednu stranu u BiH, bošnjačku, opasan je indikator kako je cijela zemlja zapela u teškom obliku nacionalizma, koji se u ovome slučaju objašnjava domoljubljem i nasljeđem države BiH. A tko, odnosno što je to država BiH? Pa valjda svi oni koji žive u BiH, a ne samo jedni, drugi ili pak treći. A samo nekoliko večeri prije isticanje ovih zastava je umalo dovelo do izgreda.

Ovi nacionalisti smatraju da su samo jedni pravi domoljubi, da su samo oni koji se klanjaju ljiljanima jedini pravi domoljubi. E pa nije tako! Rat i njegove posljedice ne treba zaboraviti, ali ih stavljati u prvi plan je razarajuće, i to upravo od onih koji tvrde drukčije. Vitez je pokazao nešto drugo. U Vitezu je započela nova priča o novoj BiH, ne onoj ratnoj, nego o iskonskoj, iskrenoj ljubavi i domoljublju prema BiH. U Vitezu su svi navijali za reprezentaciju svoje zemlje, i to neće promijeniti nijedan političar koji to nastoji pokvariti.

Ključne riječi
BiH

Komentara 12

Avatar Izdajnik
Izdajnik
20:54 12.01.2014.

Hrvati su kulturan narod a koliko trpe u bih i dokad a nasi politicari sute

1H
1hrvatska2
19:04 12.01.2014.

Nije vrijedno komentirati tzv.BH patriote oni sami znadu da svojim postupcima unistavaju to malo sto je ostalo od drzave.Sto je Slobo radio u Yugi to muslimani (vecina, cast pojedincima)rade u BiH znamo kako je zavrsilo s Yugom i Slobom! MiMi se moramo okrenuti nasem zajednistvu i nasim problemima!

BO
Bosnjak
20:30 14.01.2014.

1hrvatska2 Evo citam tvoj komentar i moram na zalost da ti saopstim da si me rastuzio i razocarao. Ocekivao sam nesto podkrpnije i sljedbenije i nesto sto bi me ubjedilo u dijelove tvoje maste. Ali tvoje tvrdnje se zasnivaju samo na "kukanju i cmizdrenju bez osnova" i pokazuje koliko si pismen ! Da li ti mene shvatas ili ne, to je sasvim svejedno jer cinjenice pokazuju drugacije i za te cinjenice znaju ONI koji su bitni i koji odlucuju o Evropi i o cijelom svijetu a ne samo o BiH i Balkanu. A ti mozes da ovdje naklapas i lazes kako ti pada na um, tvoja sloboda. Niko ti nece zamjeriti, samo ti se mogu nasmijati i svrstati u grupu nacionalnih psihopata ! Jedno sigurno neznas, a to je, sta je Argument, Faktum, kolega. Da su Bosnjaci pjevali druze Tito i da su se prikljucili u obrani Jugoslavije sa JNA, sigurno bi te pjesme pjevali negdje drugo. Samo da ti kazem, sve je to onako kako nako i tako kako ko shvaca, Kontas. I zato kolega, udahni bolan malo svjeze have (zraka) dok ti je dragi Bog dao, pa se najedi pite, popij koje pivo, kahvu sa gurabijama i hurmasicom i pogledaj koju komediju na TV-u A politiku ostavi jer ona definitvno nije za tebe.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?