04.01.2014. u 10:31

Krajnje licemjerno, Budimir, koji je za izdaju Hrvata nagrađen pozicijom predsjednika, odlučio je smijeniti još jednog nelegalnog, čak bivšeg stranačkog kolegu Antu Krajinu

Ne tako davno nelegalni predsjednik Federacije BiH Živko Budimir je zajedno s također nelegalnim mu bivšim kolegom ministrom branitelja Zukanom Helezom polagao vijence, čak i zajedno palio svijeće za poginule branitelje u Vukovaru. Zajedno su čak trošili i novce poreznih obveznika kupujući razne udruge branitelja iz HVO-a od kojih neke pljuju i dalje po svojim poginulim dodjeljujući priznanja ovoj dvojici hrvatskih političkih dželata koji su nelegalno nametnuti da bi im krojili sudbinu.

Krajnje licemjerno, Budimir, koji je za izdaju Hrvata nagrađen pozicijom predsjednika, odlučio je smijeniti još jednog nelegalnog, čak bivšeg stranačkog kolegu Antu Krajinu. I to navodno jer nije stopirao isplatu invalidnine svim braniteljima budući su federalne vlasti Božić Hrvatima iz Orašja, Posušja, Ljubuškog čestitale neisplaćivanjem naknada invalidnina za studeni, a ne zato jer je grupacija Krajine okrenula leđa njegovom SPP-u. Izvor svih problema nije Krajina, nego Helez, koji je ustvari paradigma bošnjačke politike prema Hrvatima u FBiH. A federalni cirkus skoro završava, a s njim i Budimiri i Helezi ...

Ključne riječi

Komentara 5

RO
rosa
11:01 06.01.2014.

Moje mišljenje je da je pravi licemjer ovaj Krešić i njemu slični novinari pored kojih "pravi, legitimni, izvorni i veliki Hrvati" kao npr. Draganče Čović i njegova klika retorički "gorljivo" se godinama "bore" za prava Hrvata kojima je iz godine u godinu sve lošije, a njima, "jedinim velikim Hrvatima", niču dvorci, vikendice i stanovi u svakom većem gradu. Ali eto, licemjer Krešić, svoje pero "oštri" na Budimiru koji je jedan od najkorektnijih i najpoštenijih političara na BiH političkoj sceni.

1H
1hrvatska2
14:13 06.01.2014.

Kao sto je u Domovinskom ratu "HOS postaoMOS,takoje sadaHSP postaoMSP". Nista se slucajno ne dogadja.Kresic je objektivan novinar kamo srece da imamo vise takovih kao Kresic!

RO
rosa
12:24 07.01.2014.

Ja sam komentirao jedan neprofesionalan novinarski članak, a ti već postavljaš pitanje za koga ja radim. Naravno, takav tvoj pristup najviše govori o tebi.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?