o premijeru

Karamarko: Milanović se posvađao sam sa sobom

karamarko
Soundset
27.04.2013.
u 10:04

Sve manje i manje posvećujem pažnju tom bitnom datumu. Rođen sam 25. svibnja, ja sigurno nisam prikrivena komunjara, kaže Karamarko.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko osvrnuo se u Intervjuu tjedna na Soundsetu na sve češće prepirke s premijerom Milanovićem, poput primjerice nedavne rasprave na aktualnom satu u Saboru.

– Nisam se posvađao ni s kim, smatram da imam tu odgovornost postaviti pravo pitanje premijeru. On se posvađao sam sa sobom. Premijer ima jednu taktiku, to su mu očito PR-ovci sugerirali, ti napadni onog tko ti postavi pitanje, dezavuiraj ga i skreni pozornost s pravih problema, nezaposlenosti, pada gospodarstva – rekao je Karamarko gostujući kod Saše Ćeramilca. Komentirao je šef HDZ-a i pobjedu na izborima za EU parlament te činjenicu da je ne-HDZ-ova Ruža Tomašić donijela najviše glasova HDZ-ovoj listi.

– Koncipirali smo listu tako da lista pobijedi. Kalkulirali smo na mogućnost da Ruža Tomašić ima najviše glasova. Nama je bitno da je naša lista pobjednička lista – kaže Karamarko, koji pobjedu očekuje i na lokalnim izborima. Čak i u Zagrebu, gdje, prema analitičarima i anketama, HDZ-ova kandidatkinja Margareta Mađerić ne stoji dobro.

Čelnik HDZ-a osvrnuo se i na činjenicu kako rođendan slavi 25. svibnja, datum rođenja Josipa Broza Tita na koji se u bivšoj državi godinama slavio Dan mladosti. Na šaljiv upit voditelja je li zbog tog datuma slavlja Karamarko ''prikrivena komunjara'', Karamarko je odgovorio:

– Sve manje i manje posvećujem pažnju tom bitnom datumu. Rođen sam 25. svibnja, ja sigurno nisam prikrivena komunjara – zaključio je.

>>Svi protiv Vlade: Sindikati, Crkva, branitelji udružuju se u prosvjedu

>>Rat ili primirje: Dio SDP-a spreman na otvoren sukob s Milanovićem

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije