EP u Eindhovenu

Karač: Srbi će sigurno pustiti Crnogorcima

\'05.09.2010., Zagreb -  LEN EP u vaterpolu, utakmica muskih reprezentacija Italije i Hrvatske. Stefano Luongo, Frano Karac Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
22.01.2012.
u 11:19

- Srbi će sigurno pustiti Crnogorcima, dogovorit će se. Realno, njima je u interesu da nas izbace s prvenstva - kazao je Frano Karač

Hrvatska vaterpolska reprezentacija se porazom od Njemačke dovela u vrlo tešku situaciju u kojoj malo ovise o sebi. U ponedjeljak svakako moramo pobijediti Španjolce koji se bore za poraz. No, pobjeda neće biti dovoljna za četvrtfinale.

- Ispali smo iz zone za medalje. To tvrdim zato što se sve loše stvari uvijek poklope tako da bude još lošije - kazao je izbornik Ratko Rudić.

Nakon poraza od Nijemaca naši su se igrači bunili na suđenje, ali su svjesni da momčad ne igra dobro. A sada još ovise i o drugima.

- Činjenica je da ne igramo dobro. Nije nam se ugasila nada da ćemo igrati u četvrtfinalu, jer smo sportaši. Zadnju utakmicu u skupini odigrat ćemo najbolje što možemo i nadamo se pobijediti. Onda nam ostaje nadati se da će se poklopiti ostali rezultati - naglasio je Miho Bošković.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije