novi max U subotu na kioscima

Kapetan Srna: Jako sam zabrinut za hrvatski nogomet!

\'ekranKockica_max\'
Max
30.12.2011.
u 10:34

Samo još u novogodišnjem Maxu možete osvojiti 120 ulaznica za hokejski Ice Fever, te 100 ulaznica za muški slalom na Sljemenu!

Za sutrašnji, već 49. broj sportskog tjednika Max!, veliki novogodišnji intervju dao je kapetan vatrenih Darijo Srna. Igrač koji je ovih dana primio nagradu navijača za najsrčanijeg vatrenog, kaže:

- Jako sam zabrinut, osim reprezentacije ništa ne valja! Brine me što će biti nakon Eura, zaista sam zabrinut za budućnost naše lige i nogometa.

Max! otkriva potpuno nepoznate detalje iz biografije Ante Čačića, novog trenera Dinama. Obišli smo s njim sve ključne točke njegove karijere na kojima se prisjetio kako je stoper Prigorja iz Markuševca, TV-serviser i vlasnik kultnog kafića na Dolcu, trener koji je radio u sedam klubova HNL-a, dočekao priliku karijere.

Veliki, otvoreni intervju za Max! dao je i Dinamov predsjednik Mirko Barišić:

- Ne dam da itko dirne Mamića, neće nas nitko silom tjerati iz Dinama kao što se to radilo 1971. godine!

Uoči Snježne kraljice Ivica Kostelić analizirao je svih dosadašnjih dvadeset pobjeda u Svjetskom kupu, a uspjeli smo napraviti zajednički intervju s naše tri snježne kraljice – Janicom, Anom i Nikom. Predstavljamo i nove skijaške Janice i Ivice, naše talente. Blanka je za Max! otkrila tajni plan koji će provesti za napad na olimpijsko zlato, a sa završetkom godine završavamo i serijal o najvećem boksaču svih vremena Muhammadu Aliju.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
max

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije