Spektakularno

Kao u filmu: Autima upali na pistu i ukrali pošiljku punu dijamanata!

Dijamant
19.02.2013.
u 07:55

Glasnogovornik zračne luke izjavio je da je pronađena rupa u ogradi kroz koju su se pljačkaši probili vozilima

Spektakularna pljačka dijamanata dogodila se sinoć na pisti zračne luke Zaventem u Bruxellesu. Nepoznati pljačkaši probili su se u dva vozila na pistu, dovezli do zrakoplova švicarske kompanije Swiss koji se upravo spremao poletjeti na redovitoj liniji za Zürich i, uz prijetnju oružjem, ukrali pošiljku prepunu dijamanata, zlata i nakita koju je iz Bruxellesa u Zürich slala tvrtka Brink's Diamond & Jewelry.

U pljački nitko nije ozlijeđen, ni jedan metak nije ispaljen, a ukradeni je plijen goleme vrijednosti, piše jutros belgijski list De Standaard. Pljačka se dogodila u tri minute. Glasnogovornik zračne luke izjavio je da je pronađena rupa u ogradi kroz koju su se pljačkaši probili vozilima, jednim automobilom i jednim kombijem.

Pljačka se dogodila sinoć oko 20 sati, a nedugo poslije u predgrađu na drugom kraju Bruxellesa pronađen je zapaljeni kombi koji su koristili pljačkaši. Opljačkani zrakoplov nije poletio za Zürich i još je na pisti briselske zračne luke.

Belgijski istražitelji i tužitelji sazvali su konferenciju za novinare za danas u 11 sati.

>>Ogromni zec otjerao lopova koji je pljačkao kuću!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?