Planirali ga isjeći

Kamere snimile dvije pjevačice i partnera koji je pucao iz torbe

Ubojstvo
22.04.2013.
u 10:53

Predao se Zoran Stevanović, osumnjičeni za ubojstvo dobojskog biznismena Drage Đurića

Dragu Đurića, vlasnika Sportsko-rekreacijskog centra i RTV “Džungla” u Doboju ubio je, sumnja se, Zoran Stevanović s više hitaca iz vatrenog oružja. Kako su potvrdili iz MUP-a RS, Stevanović se jučer ujutro predao, nakon dva dana bijega, dok su dvije pjevačice koje su mu navodno pomagale Svjetlana Cena Cunami iz Novog Sada i Mina Muratović iz Gračanice, još istu noć pritvorene. Jedna od njih dvije bila je u vezi sa Stevanovićem i kao pjevačica, koja planira održati koncert u diskoteci, upriličila je sastanak Đurića s ubojicom Stevanovićem. Naime, oni nisu imali namjeru pucati, nego je plan bio ubiti ga hladnim oružjem, isjeći i tijelo sakriti.

Pucao iz torbe

Međutim, Đurić je pokušao pobjeći kroz prozor, poslije čega je Stevanović pucao i usmrtio ga hicima iz puške sakrivene u torbi. Nadzorne kamere sa susjednog objekta su u petak oko 19 sati snimile njihov dolazak i bijeg u trku. Kako se spominje, Stevanović je više od deset godina bio u imovinskom sporu s vlasnikom “Džungle“ kojem je ranije dao novac, ali nije mogao ući u posjed poslovnih objekata u tom kompleksu.

- Utvrđeno je da je u Đurića ispaljeno 11 metaka, a da ga je pogodilo njih pet te da je nakon ranjavanja, i to pri pokušaju bijega, pao kroz prozor udarivši u betonsku podlogu. Dva zrna su ga pogodila u grudi, dva s bočne strane i jedan u leđa. Svi meci završili su u grudnom košu, a tri su bila smrtonosna. Zanimljivo je da na mjestu zločina nije bilo čahura, a kasnije se ispostavilo da su ostali u torbi iz koje je osumnjičeni pucao - kažu iz policije. Brojne verzije zločina kružile su gradom pa tako da iza njega stoji i Đurićeva supruga, što se ubrzo pokazalo lažnim.

Krivi ulog

- Navodno je osumnjičeni uložio oko 400.000 KM u izgradnju SRC Džungla i trebao je dobiti četiri poslovna prostora, ali je Đurić pri izgradnji, umjesto objekta za koji je dobio dozvolu, imao drugi plan pa sad nitko od ulagača ne može dobiti uporabnu dozvolu ni upisati vlasništvo. Tu je bilo 12 investitora, a jedan od njih je i pjevač Mile Kitić, koji je uložio 86.500 KM u lokal, a na kraju je dobio nešto sasvim drugo - pričaju Dobojlije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije