Slobodan Homen:

Kalinić i Simović pripremali atentate na srbijanske političare?

sretko i miloš
VL
16.06.2010.
u 10:45

Homen je rekao da podaci iz podzemlja govore kako su Kalinić, Simović i Cvetko Simić bili u kontaktu s Darkom Šarićem u vezi s planiranjem novog atentata.

BEOGRAD - Državni tajnik za pravosuđe Slobodan Homen izjavio je za današnju beogradsku Politiku da policija i tužiteljstvo istražuju informaciju prema kojoj su Sretko Kalinić i Miloš Simović bili angažirani za ubojstvo najviših državnih dužnosnika u Srbiji. Homen je rekao da podaci iz podzemlja govore kako su Kalinić, Simović i Cvetko Simić bili u kontaktu s Darkom Šarićem u vezi s planiranjem novog atentata.

- Simović i Kalinić su se u sedam godina bijega izdržavali radeći kao plaćeni ubojice i, prema informacijama kojima raspolažemo, bili su potencijalni počinitelji za atentat u Srbiji - kazao je Homen. Dodao je kako će istraga rasvijetliti jesu li pripadnici "zemunskog klana", koji su osuđeni za ubojstvo premijera Zorana Đinđića, bili angažirani za ubojstvo još nekog državnog dužnosnika u Srbiji, ali nije, barem zasad, htio otkriti koji je političar bio na meti "zemunaca" niti na koji je način spriječen pokušaj likvidacije.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?