titovo nasljedstvo

Jovanka Broz naslijedit će nakit, brilijante, čak i zlatnu kočiju

\'josip broz tito i jovanka broz\'
Arhiva VL
20.04.2011.
u 08:35

Sud u Beogradu trebao bi uskoro odlučiti kako će vrijedna imovina i osobni predmeti Josipa Broza Tita biti podijeljeni između njegove udovice Jovanke, sinova i unuka

Sud u Beogradu trebao bi uskoro odlučiti kako će vrijedna imovina i osobni predmeti Josipa Broza Tita biti podijeljeni između njegove udovice Jovanke, sinova i unuka, piše srbijanski Press.

Jovanki Broz trebale bi pripasti mnoge dragocjenosti, najviše zlatnog nakita, brilijanata, dukata, umjetničkih slika, kao i biserne ogrlice duge čak osam metara i jedna zlatna kočija.

Postupak pred sudom je u prekidu jer je Titov sin Žarko preminuo, pa je sud poslao poziv njegovoj djeci Joški, Zlatici i Svetlani Broz.

Većina imovine koju je 2002. godine popisala komisija ući će u ukupno nasljedstvo koje bi Brozovi nasljednici trebali podijeliti. Komisija je upisala biserne ogrlice ukupne dužine više od osam metara, dukate, zlatne kuglice, zlatne tabakere, ogrlice u više redova s dragim kamenom i brilijantima. Slijede zlatnici, zlatne značke i satovi, zlatna kutija za šibice, kutije okićene brilijantima i razno drugo drago kamenje. To su samo neke od stavki na popisu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:06 20.04.2011.

Kaze Jovanka cim dobije zlatnu kociju i drugu zlatninu odmah ce u Hrvatsku po svoga princa. Mozda nisam trebao ovo dati u javnost iz povjerljivih razloga, bojat cu se da joj sve to nece dodijeliti. Hm srpsko dobro da se taksiri po Hrvatskoj. bumo videli.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije