Euronogomet Inter na jedanaesterce pobijedio u Napulju

Jelavić zabio, Barca i Real prema finalu Kraljeva kupa

'Rangers\' Nikica Jelavic scores against Hibs during their Scottish Premier League soccer match at Easter Road , Edinburgh, Scotland, January 26, 2011. REUTERS/Russell Cheyne (BRITAIN - Tags: SPORT SO
'RUSSELL CHEYNE'
27.01.2011.
u 01:07

U njemačkom kupu dva su drugoligaša prošla u polufinale kupa, a Kaiserslautern je objavio da nema namjeru sada prodati Srđana Lakića

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić postigao je svoj prvi pogodak za Rangers nakon oporavka od teške ozljede. Zabio je u premijerligaškoj utakmici Hibernianu u gostima gdje je Jelavićeva momčad slavila 2:0, a Nikica je igrao do 72. minute.

U Španjolskoj se nazire veliki finale Kraljeva kupa između Reala i Barcelone. Real je u Sevilli ostvario obećavajućih 1:0 uoči uzvrata pogotkom osporavanoga Benzeme, a Barca je lakoćom pregazila Almeriju. Real Madrid nije bio pobjednik toga natjecanja još od 1993. godine...

Karlovčanin na klupi Duisburga Milan Šašić izbacio je Kaiserslautern iz njemačkoga kupa. Za pobjednike je cijelu utakmicu odigrao Ivica Banović, a za goste su igrali Iličević i Lakić. Usput, direktor K'lauterna Stefan Kuntz izjavio je kako klub ove zime sigurno neće prodati Srđana Lakića.

I Hoffenheim je ispao od drugoligaša, Energiea, Bayern je rutinski odradio posao protiv Alemannije, a Pranjić je odigrao cijelu utakmicu.

Inter se provukao u polufinale talijanskog kupa pobjedom na jedanaesterce u Napulju te ide na pobjednika sraza Juventus - Roma, dok će se Milan sastati s Palermom.

Birmingham je izborio finale Liga kupa protiv Arsenala nakon pobjede nad West Hamom (3:1) u produžecima...

Talijanski kup, četvrtfinale: Sampdoria - Milan 1:2, Napoli - Inter 4:5 (0:0);

Španjolski kup, prve utakmice polufinala: Sevilla - Real Madrid 0:1, Barcelona - Almeria 4:0;

Njemački kup, četvrtfinale: Duisburg - Kaiserslautern 2:0, Energie - Hoffenheim (Šimunić bio na klupi) 1:0, Alemannia - Bayern 0:4; Engleska, Premijerna liga: Liverpool - Fulham 1:0.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije