UHIĆENI

Jedan krao u grillu, drugi vozio auto s oznakama BiH i RH!

\'03.10.2010. Samobor-u Samoborskom kaficu ispred trgovackog centra Merkator specijalna policija je uhapsila nekoliko osoba,te provode pretres automobila  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL\'
\'Davor Višnjić/PIXSELL\'
22.10.2010.
u 09:05

Policijska uprava Grude rasvijetlila kazneno djelo teške krađe, a prometni policajci ulovili izgrednika na cesti

Policijska uprava Grude rasvijetlila je kazneno djelo teške krađe, počinjeno još u noći na 30. rujna, kada je počinitelj provalio u grill-restoran Kod starog Bondže, koji se nalazi u mjestu Medovići, uz regionalnu cestu Grude-Privalj, te je otuđio televizor marke Bira i digitalni prijemnik marke Strong.

Operativnim radom kao mogući počinitelj opisanog kaznenog djela identificiran je Igor Vukoja (25) iz Privalja kod Širokog Brijega, inače stari policijski znanac. - Lišen je slobode te je nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe, izvijestili su iz MUP-a ZHŽ-a.

U drugom slučaju, kako su priopćili iz policije, pripadnici Postrojbe specijalizirane za sigurnost cestovnog prometa u mjestu Vitina su prilikom kontrole prometa na magistralnoj cesti M6 zaustavili i kontrolirali vozilo VW golf kojim je upravljao Ivan Vukojević (27) iz Šipovače. -Utvrđeno je da vozilo nije registrirano, a vizualnim pregledom uočljivo je bilo da se istom nalaze dvije nepripadajuće registarske oznake, jedna bh. i jedna hrvatska. Uz izdanu potvrdu, vozilo i tablice su oduzeti, a vozač je predan u PU Ljubuški gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada, kažu u MUP-u. Kako se i pretpostavilo, osumnjičeni je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprava, a uručen mu je i prekršajni nalog. Naime, za upravljanje neregistriranim vozilom je i kažnjen novčanom kaznom od 100 maraka i jednim kaznenim bodom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije