Na putu oko svijeta

Japanac prešao 20.000 km na biciklu pa mu ga ukrali u Beogradu

bicikl
Dusko Jaramaz/PIXSELL
28.07.2012.
u 09:59

Bicikl marke panasonic kojim putuje oko svijeta ukraden mu je kod novobeogradskog trgovačkog centra „Ušće" usred bijelog dana.

Japanski biciklist koji putuje svijetom na dva kotača te koji je iza sebe ostavio već 20 tisuća pređenih kilometara, ostao je bez svog prijevoznog sredstva u Beogradu. Kako piše Press, bicikl marke panasonic kojim putuje oko zemaljske kugle, ukraden mu je kod novobeogradskog trgovačkog centra „Ušće" usred bijelog dana.

Japanac se pojadao medijima kako je svoj bicikl parkirao ispred ulaza u trgovački centar„Ušće" te ga uredno zaključao, a da u trgovačkom centru nije proveo više od 20 minuta, koliko je trebalo lopovu da mu otuđi prijevozno sredstvo.

Rekao je da je krađu odmah prijavio te da će u Beogradu ostati još nekoliko dana u nadi da će policija pronaći njegov bicikl.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 3

K1
k1milica
09:54 29.07.2012.

takva kultura,, makar ni i u italiji nije bolje (sto se tice bicikal). makar iz osobnog iskustva vise vjerujem srbima nego japancima, koji su mi nekad bili idoli,,,, dok nisam upoznao iz prve ruke njihovu hrabrost i postenje......

BO
Boxer
19:32 29.07.2012.

Toliko o bezbednosti glavnog grada Srbije. Dragan ĐILAS, gradonacelnik Beograda od 2008. non stop govori i govorio je o bezbednosti. U kampanji mu je glavni adut bila BEZBEDNOST GRAĐANA i IMOVINE. Postavlja se pitanje da li je Đilas mislio i na strane državljanine? Bicikl "panasonic" je za samo 20" ukraden pa vi sad vidite kolika je bezbednost u Beogradu.....! PS.topla preporuka strancima, zaobiđite Beograd dok ne promenimo ĐILASA.

BO
Boxer
19:34 29.07.2012.

.....а ево и фотографија лопова......... http://www.vestinet.rs/wp-content/uploads/2012/07/kradljivac-bicikla.jpg

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?