Prolaznici iz Dinama

Izgubi li 5:0 ili više, plavi će i službeno biti najgori u povijesti Lige prvaka

'05.11.2011., Stadion u Maksimiru, Zagreb - 14. kolo MAXtv 1. HNL, GNK Dinamo - NK Zagreb. Krunoslav Jurcic, trener GNK Dinamo, Jerko Leko.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
07.12.2011.
u 08:01

Moskovski Spartak postigao je najlošiji rezultat Lige prvaka. Izgubi li Dinamo danas s 5:0 ili većom razliku, postat će najgori u tom natjecanju.

Kolo prije kraja prve faze natjecanja u Ligi prvaka Dinamo je na dnu svoje skupine. Doduše, više nema nulu u rubrici "postignuti pogoci" nakon što je zabio dva gola Realu u Madridu.

Sad se izjednačio s Anderlechtom koji je u sezoni 2004./05. također imao nula bodova i negativnu gol-razliku (-13). Tako sada i plavi imaju uz dva postignuta pogotka 15 primljenih i danas će se grčevito protiv Lyona boriti za bolji status.

No, objektivno, Lyon je jači od Dinama i plavi u današnjem susretu trebaju igrati jako dobro da ne bi postali najgora momčad u povijesti Lige prvaka.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?