NOVA PLJAČKA

Iz trgovine Konzum u Mostaru odnijeli 45 000 maraka

\'07.06.2009., Rijeka - Tower centar Rijeka, Konzum, prva radna nedjelja nakon donosenja zakona o uvodenju radne nedjelje tjekom turisticke sezone tj. tjekom ljeta.  Photo: Nel Pavletic/24sata\'
\'Nel Pavletic/PIXSELL
11.06.2012.
u 09:27

Oružana pljačka iste trgovine na istome mjestu dogodila i krajem prosinca u vrijeme blagdana

Tri maskirane osobe od kojih je jedna imala vatreno oružje upale su sinoć u trgovinu Konzum koja se nalazi na tržnici u Mostaru i tom prilikom s glavne blagajne otuđile oko 45.000 KM.

Kako je u izjavi za Fenu potvrdila načelnica Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Mostar Borika Primorac, tijekom pljačke nije bilo povrijeđenih osoba.

Očevid su obavili službenici policije, te službenici Odjela krim policije MUP-a. U tijeku su istražne radnje pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Oružana pljačka iste trgovine na istome mjestu dogodila i krajem prosinca u vrijeme blagdana. Pljačkaši su, kao i sinoć u trgovinu upali pred kraj radnog vremena, međutim tada je otuđeno oko 80.000 KM.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije