Lokalne televizije potpisuju ugovor za prava

Iz Red Bulla: Nećemo dominirati zauvijek

'McLaren Formula One driver Jenson Button of Britain and Virgin Formula One driver Jerome d'Ambrosio of Belgium drive during the Australian F1 Grand Prix at the Albert Park circuit in Melbourne Marc
Reuters/Pixsell
29.03.2011.
u 08:43

- Button me nije mogao pošteno prestići koliko je god to puta pokušao, što se sada buni?, i dalje traje verbalni rat na relaciji Massa – Button.

Bolidi su jurili oko jezera u Melbourneu, što nažalost na domaćim televizijama nismo mogli vidjeti, no pregovori o kojima smo u subotu pisali trajali su i za vrijeme utrke.

– Iz Formula One Managementa ponudili su nama prava, a već u utorak trebali bi imati prijedlog ugovora te ga zatim i potpisati – objašnjava Davorin Štetner, čelni čovjek tvrtke Kreator Media, koja okuplja desetak regionalnih televizija. Ostalo je još samo potpisati ugovor i sljedeću ćemo VN Malezije ipak gledati iz naslonjača.

Toliko iz Hrvatske, a u Albert Parku u Melbourneu, kada se prašina koju su podigli na stazi slegla, šef Red Bulla Christian Horner ne želi pasti u trans već nakon prve pobjede:

– Mlada smo momčad, i mi učimo iz dana u dan, ali ono što ću vam reći, RB7 koji smo složili sjajan je bolid te smo čak i spremniji boriti se za naslov prvaka nego što smo to bili prošle sezone, dobro smo napisali domaću zadaću – kaže Horner, čiji je vozač Sebastian Vettel deklasirao konkurenciju.

– Neće to tako biti sljedećih 18 utrka, ne zavaravamo se. Znamo da će se Ferrari vratiti i te kako jak, a ni da McLaren neće samo mirno sjediti – dodaje Horner.

A upravo se između spomenute dvije momčadi "riga vatra". Felipe Massa i Jenson Button vodili su zanimljiv dvoboj, a nije se smirilo ni dan nakon utrke.

– Izgurao me sa staze, igrao je prljavo, nisam više mogao uhvatiti zavoj – kazao je Button, a Massa odgovara:

– Dobro smo se "potukli", zar ne? Pokušavao me prestići, ali ja sam samo čuvao svoju poziciju. Koliko god je puta probao, ja bih se svaki put obranio. A da bi uspio, morao je varati. Neka mu.

A Michael Schumacher i dalje negoduje jer je morao odustati zbog kvarova:

– Sramota! Nisam došao u Australiju da bih se baš tako brzo vratio u boks.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?