Smijena Karačića

Ištuk Novi trener na Pecari: Sa Širokim što više, dalje i bolje

istuk
TOMISLAV MILIĆEVIĆ
27.05.2010.
u 12:57

- Ambicije i planovi su isti kao i svake godine - što više, što dalje i što bolje i na domaćoj i na međunarodnoj pozornici. kazao je Ištuk, najavljujući novi naslov

Ivo Ištuk (1953) novi je trener Širokoga Brijega! Bit će mu ovo treći dolazak na Pecaru. Sa Širokim Brijegom osvojio je uz ostalo i naslov prvaka BiH.

- Nemojte me još imenovati trenerom, još nisam potpisao. Noći su duge, možda se do sutra nešto promijeni, našalio se Ištuk. No, nema se što promijeniti, jer nam je predsjednik kluba Zlatan Mijo Jelić potvrdio da će u petak u 11 sati Ištuk potpisati ugovor i biti predstavljen novinarima: -Ambicije i planovi su isti kao i svake godine - što više, što dalje i što bolje i na domaćoj i na međunarodnoj pozornici. Da, i borba za naslov prvaka, vrijeme je da on opet stigne na Pecaru. Zato i dolazim, kaže Ištuk, koji je kao igrač (vratar) branio boje Zagreba i visočke Bosne, a kao trener uz Široki Brijeg još s puno uspjeha vodio visočku Bosnu, Brotnjo, Posušje, Željezničar, Imotski i Čelik, te bio angažiran u mladoj i A reprezentaciji BiH kao pomoćnik izbornika Muzurovića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?