potraga za sanaderom

Istražitelji Uskoka jutros posjetili obitelj Sanader

sanader (1)
Boris Ščitar/PIXSELL
10.12.2010.
u 07:37

Na vratima ih je dočekala Mirjana Sanader, supruga odbjeglog bivšeg premijera.

Nešto prije pola 8 u crnom hyundaiju zagrebačkih registarskih oznaka dvije muške i dvije ženske osobe stigle su ispred kuće bivšeg premijera Ive Sanadera u Kozarčevoj ulici u Zagrebu.

Kako se nagađa moguće je da su obitelj Sanader "posjetili" istražitelji Uskoka, a da su bili najavljeni jasno je bilo kada su se nekoliko minuta prije njihova dolaska otvorila ulazna vrata na kući.

Na vratima ih je dočekala Mirjana Sanader, supruga odbjeglog bivšeg premijera. Doznali smo da su u stanu obitelji Sanader cijelu noć gorila svjetla. Oko 7.10 sati Sanaderova kći Bruna otvorila je rolete na prozoru.

 Jedan od Sanaderovih susjeda rekao nam je da mu je žao što se sve ovo dogodilo, te komentirao Sanaderovo imovinsko stanje.

- Sjećam se kada se uselio vidjelo se da ima novaca i nadam se da će sve reći jer su drugi, u to vjerujem, puno više profitirali nego on. Vidio sam ja tu svašta, rekao je jedan od susjeda.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?