Lekenik

Imao tri nesreće i 16 prekršaja prije kobnog naleta na dječaka

Lekenik
Nikola Ćutuk/PIXSELL
11.04.2011.
u 12:00

Lovrić (26) je uhićen je u subotu u teškom psihičkom stanju. Bio je ‘nakljukan’ tabletama i uz to pijan

Danijel Lovrić (26) iz Pešćenice kod Lekenika uhićen je pod sumnjom da je skrivio prometnu nezgodu u kojoj je, hodajući uz cestu, poginuo Jure Mlinarić (15) iz susjednoga sela Donjeg Vukojevca.

Roditelji slomljeni

Mrtvo je tijelo dječaka nađeno u odvodnom kanalu uz cestu u petak oko 23,30 sati, a sve do sutradan nije se znalo sa sigurnošću kako je Jure poginuo. Na tijelu su bile vidljive samo ozljede glave, no obdukcija je u subotu navečer ukazala i na brojne teške unutarnje ozljede od kojih je nastupila smrt. U subotu navečer policija je, zahvaljujući dojavama građana, uhitila Lovrića kojega sumnjiče da je svojim automobilom naletio na 15-godišnjaka dok se ovaj kretao prema Mjesnom domu. Nakon udarca u dječaka nije se zaustavio, nego je svoje vozilo sakrio kod punca, na velikogoričkom području, a kojem je rekao da je naletio na srnu. Policija je Lovrića uhitila u teškom psihičkom stanju, pod utjecajem tableta i alkohola. Prevezen je u sisačku bolnicu, a odatle u neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači, gdje je zadržan na liječenju. Policija ga još nije ispitala, pa se uzroci nesreće još ne znaju. Nad automobilom je provedeno vještačenje.

Višestruki prekršitelj

U kući Mlinarićevih, tuga i tišina. Otac je u teškom stanju, ne može govoriti.

– Mile i Lidija izgubili su sina jedinca, divnog dječaka - rekao nam je stric poginulog Jure. Mladog Lovrića ne poznaju, no čuli su da je bio problematičan.

– U policijskoj evidenciji D. L. je upisan kao počinitelj triju prometnih nesreća te još 16 drugih prometnih prekršaja, rekli su nam u Policijskoj upravi Sisačko-moslavačkoj. Sprovod Jure Mlinarića danas je u 15 sati na groblju Pešćenica.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije