"čovjek-sjedalica"

Ilegalac pokušao prijeći granicu skriven u suvozačevu sjedalu

čovjek-sjedalica (1)
Španjolska policija
25.09.2012.
u 14:40

Policajci su nesretnom 20-godišnjaku morali pružiti pomoć kako bi izašao iz svog jedinstvenog i inovativnog skrovišta, a odlukom suda izbačen je iz španjolske enklave

Siromaštvo natjera ljude na najgore stvari, ali španjolska policija zasigurno se nije nadala da će u suvozačkom sjedištu Renaulta 7 pronaći, ni manje ni više, "zapakiranog" ilegalca. Pretvarajući se da je samo jedno od automobilskih sjedišta, 20-godišnji Gvinejac pokušao je iz Maroka ilegalno ući u španjolsku enklavu Melilla. Policajci na graničnom prijelazu Beni-Enzar otkrili su ga skrivenog u konstrukciji sjedišta na kojemu je sjedio suvozač.

Policajci su nesretnom 20-godišnjaku morali pružiti pomoć kako bi izašao iz svog "jedinstvenog i inovativnog skrovišta. Dvojica Marokanaca, prenosi Daily Mail, 21-godišnjak i 23-godišnjak, uhićeni su i tijekom tjedna pred sudom će se očitovati o optužnici za krijumčarenje ljudi, a 20-godišnji "čovjek-sjedalica" odlukom suda izbačen je iz enklave.

>>Meksikanka u kuferu pokušala izvući muža iz zatvora

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?