Bizarna utakmica

Igrač se bunio zbog jedanaesterca u svoju korist pa dobio crveni

lopta
Danijel Berković/Pixsell
05.05.2012.
u 10:30

- Prošao sam pored Ildova braniča i spotaknuo se sam o svoju nogu. Bilo je to nevjerojatno šeprtljavo od mene.

Utakmica norveških niželigaša Sandveda i Ilda obilovala je bizarnim događajima.

Napadač Sandveda Talat Abunima pao je u protivničkom šesnaestercu, a sudac je pokazao na bijelu točku. Napadač je tada pokušao sucu objasniti da to nije bio jedanaesterac, ali mu je sudac odlučio dati crveni karton zbog prigovora.

- Prošao sam pored Ildova braniča i spotaknuo se sam o svoju nogu. Bilo je to nevjerojatno šeprtljavo od mene. Sudac je, međutim, pokazao na bijelu točku. Ali ja nisam mogao šutjeti. Morao sam progovoriti - rekao je napadač, no i sudac je imao svoje objašnjenje.

- Bio je to čisti jedanaesterac. Abunima je sve shvatio krivo. Mislim da igrači ne znaju pravila igre. Uostalom, kad jednom zazviždim, nema predomišljanja.

No, tu nije bio kraj bizarnostima. Albunimin suigrač tada je namjerno promašio kazneni udarac, da bi tada Idlov trener iz igre povukao jednog svog igrača da bi stanje na terenu bilo ravno pravno.

Sandved je u tom trenutku vodio 3:1, a sudac je do kraja utakmice dosudio još dva jedanaesterca za Ildo pa je utakmica završila 3:3.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije