Još dvije sezone

Igor Žuržinov potpisao novi ugovor sa Zrinjskim

Nogomet
Stojan Lasić
29.06.2012.
u 12:44

Od igrača iz prošle sezone još nije poznato što će biti s Popovićem kojem je istekao ugovor

Nogometaši Zrinjskog nastavljaju s pripremama za nadolazeću sezonu. Malo po malo rješava se i igračka križaljka u prvoj momčadi plemića.

Novi ugovor

Novi ugovor sa Zrinjskim realizirao je Igor Žuržinov, po mnogima i najbolji nogometaš plemića u protekloj sezoni. Jučer je taj nogometaš pohodio klupske prostorije, gdje je nakon pregovora stavio potpis na novi dvogodišnji ugovor.

- Istina je kako sam potpisao novi ugovor. Uistinu sam zadovoljan ponuđenim uvjetima i moram istaći kako je klub prema meni bio iznimno korektan. Zbog takvog odnosa prema meni, bit će mi zadovoljstvo produžiti suradnju sa Zrinjskim - kazao nam je Igor Žuržinov, koji bi i u iduće dvije sezone trebao biti jedan od važnijih igrača prve momčadi. Žuržinov je u Zrinjskom igrao u dva navrata, gdje se i potpuno igrački afirmirao. U Mostaru je našao i svoj drugi dom, oženio se, a navijači ga već dugo tretiraju kao “domaćeg” nogometaša.

- Baš tako se i ja osjećam. Lijepo mi je uvijek bilo u ovom gradu. To je isto jedan od razloga zašto smo tako brzo postigli dogovor - dodao je Žuržinov.

Od igrača iz prošle sezone koji još uvijek nemaju ugovor s klubom, preostaju još pregovori s Markom Popovićem. Ostaje vidjeti kakve će uvjete tražiti Popović, te računa li uopće klub na njegove usluge u idućem vremenu. Od ostalih nogometaša s momčadi trenira i Goran Marković, s kojim će se također obaviti razgovor. Dvojica spomenutih nogometaša okupiraju bočne pozicije u obrani, pa isto ne bi bilo nelogično da iduće sezone u klubu ostane samo jedan. Tijekom današnjeg dana trebala bi biti poznata većina imena delegata za Upravni odbor.

Upravni odbor u utorak

Na adrese Aluminija, Elektroprivrede HZ HB, HN županije, Grada Mostara, HT Pošte Mostar, Končara, Zavoda zdravstvenog osiguranja, Zavoda za zapošljavanje, Hotela Ero, Croatia osiguranja, Unicredit Banke, Euroherca, Zračne luke poslani su dopisi na koje bi odgovori trebali doći do utorka, kada bi se najvjerojatnije u 12 sati zakazala konstituirajuća sjednica Upravnog odbora. Na spomenutoj sjednici trebao bi biti izabran i novi klupski predsjednik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije