Večernjakov pečat

Idući tjedan otkrivamo imena 100 kandidata!

Pečat
VL FOTO
22.02.2013.
u 09:12

Jedan od najvećih društvenih događaja u BiH i regiji počinje svoju 12. priču o stotinu najboljih

Organizacijski odbor 12. Večernjakovog pečata osluškujući bilo građana Bosne i Hercegovine, izabrao je 100 osoba koje su svojim djelovanjem obilježile 2012. godinu. Osobe koje su obilježile 2012. godinu u sljedećem tjednu će biti predstavljene čitateljima Večernjeg lista. Sam popis i ove će godine podržati oni koji priželjkuju nove uspješne ljude. Upravo je Organizacijski odbor Pečata najviše radio na tom segmentu, ponukan i prošlogodišnjom pobjedom sestre Lukrecije koju su čitatelji Večernjeg lista s najviše glasova podržali u izboru za Večernjakovu Osobu godine. U prvome planu ponovno će biti tzv. obični građani, ljudi koji svojim radom, sposobnošću i požrtvovnošću grade bolje društvo i nadu da Bosna i Hercegovina može ići naprijed. Takva je bila i prošlogodišnja pobjednica koja je dala svoj život u misiji humanosti. Mnogi se slažu da je Večernjakov pečat među najvećim društvenim događajima, ne samo u BiH, već i mnogo šire. Ove godine će svoj doprinos upečatljivosti Pečata dati i pokrovitelji: predsjedatelj Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović. Svoj dolazak su najavili brojni uglednici iz političkih, diplomatskih, crkvenih, kulturnih, gospodarskih i drugih institucija. Što se tiče glazbenoga dijela, prošle godine su ga uveličali operna diva iz Bugarske Petya Ivanova i veliki talijanski tenor, po mnogima nasljednik Pavarottija, Piero Mazzochetti. Bili su tu još glazbeni virtuozi New Europa Symphony Orchestra, te Maya Sar, Ivan Mikulić i Halid Bešlić, te pjevači Akademskog oratorijskog zbora iz Mostara, muška klapa Krš, te ženska klapa Drača iz Mostara. Sve su to osobe i društva koje su u glazbenom svijetu uvelike priznate i hvaljene. Naravno, taj segment će i ove godine oduševiti i one koji 21. ožujka budu u Kosačinoj dvorani u Mostaru, kao i one koji ispred malih ekrana, te radioprijemnika budu uživali u ovoj veličanstvenoj manifestaciji.

Organizacijski odbor Večernjakovog pečata užurbano radi kako bi manifestacija imala glamur kakav zaslužuje. Već su dogovoreni izvođači. Njihova imena i ove godine jamče veliki spektakl. Sve je spremno za početak utrke. Idućeg tjedna započet će glasovanje za osobu koja je po vama obilježila 2012. godinu. Kao i dosadašnjih godina, Večernji list je i ove godine pripremio vrijedne darove za one koji budu glasovali za svoje favorite. Odbrojavanje do objave sto najboljih u 2012. je počelo... Vi ćete odabrati Osobu godine!!!

Komentara 2

KO
komentarist
18:33 22.02.2013.

pitanje je, koliko sve to ima smisla...

GD
gen.drinjanin
20:28 22.02.2013.

Znamo ne treba otkrivati ...Berislav Kutle,Mirko Grbešić,Dodik ili neki drugi srpski pacifista a zabavljati će nas Mikulić,Frenki,netko od talibana i Mostarka neka možda Ramljak...već viđeno ista meta isto odstojanje,dosadno,kič parada olinjali tajkunki i tajkuna....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?