Sinjski dijamant

I službeno: Vukušić potpisao s Pescarom 10 minuta prije ponoći

'02.08.2012.,Stadion Poljud, Split - Prva utakmica 3. pretkola Europske lige, HNK Hajduk Split - FC Inter Milano. Ante Vukusic. Photo:Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
26.08.2012.
u 10:00

Bivši Hajdukov napadač i kapetan bit će predstavljen navijačima već danas, u prvom kolu Serie A, kad Pescara dočekuje Inter.

Sad je to i službeno: Ante Vukušić potpisao je sinoć, 10 minuta do ponoći ugovor s Pescarom vrijedan 3,8 milijuna eura, a za četverogodišnju vjernost novaku u talijanskoj ligi bivši Hajdukov napadač i kapetan dobit će najmanje 1,6 milijuna eura. No, ti prihodi mogli bi biti i dosta veći jer u ugovoru "sinjski dijamant" ima brojne bonuse za postignute pogotke, ostanak kluba u Serie A...

Vukušić je u Pescaru stigao nakon cjelodnevnog putovanja, u pratnji svoga zastupnika Marka Naletilića, a autogram na ugovor stavio je nakon što je prošao liječnički pregled. Navijačima će biti predstavljen već danas, u utakmici prvoga kola Serie A u kojoj Pescara dočekuje Inter.

Premijeru u novom dresu Vukušić bi mogao imati već sljedeće kolo, kad njegov novi klub gostuje kod Torina.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?