I brat će na sud

I Pistoriusov brat Carl će odgovarati za ubojstvo žene?

Carl Pistorius
Chris Ricco/Press Association/PIXSELL
24.02.2013.
u 11:04

Carl je viđen je kako dolazi dati podršku bratu Oscaru u vilu njihovog ujaka Arnolda u kojoj paraolimpijac boravi nakon što je sud u Pretoriji odlučio da se može braniti sa slobode uz određenu jamčevinu

Carl Pistorius, stariji brat šesterostrukog paraolimpijskog pobjednika Oscara Pistoriusa, baš poput brata također je suočen s optužbom za ubojstvo. Potvrdio je to odvjetnik obitelji Pistorius Kenny Oldwage. Iako se ne znaju detalji ovog slučaja, u javnost je procurila informacija da se radi o optužbi za ubojstvo žene u prometnoj nesreći 2010. godine.

Južnoafrički mediji pišu kako ju je Carl Pistorius navodno usmrtio zabivši se svojim automobilom u njen motocikl, javlja Huffington Post.

Carl je viđen je kako dolazi dati podršku bratu Oscaru u vilu njihovog ujaka Arnolda u kojoj paraolimpijac boravi nakon što je sud u Pretoriji odlučio da se može braniti sa slobode uz određenu jamčevinu.

Suđenje Oscaru Pistoriusu, svjetski poznatom atletičaru kojeg se tereti da je ubio svoju djevojku Reevu Steenkamp započet će 4. lipnja.

Podsjetimo, 26-godišnji atletičar s amputiranim potkoljenicama je na Valentinovo 14. veljače u svome domu u Pretoriji usmrtio djevojku Reevu Steenkamp ispalivši u nju četiri metka. Optužen je za ubojstvo s predumišljajem.

>>Pistoriusu odobrena jamčevina u iznosu 582.000 kuna

>>Otac ubijene: Ako laže Pistorius mora patiti!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije