Žrtve vala hladnoće

I peta žrtva oštre zime osobenjak sklon alkoholu

Snijeg
15.12.2012.
u 12:00

Posljednja žrtva je 60-godišnji Žarko Stakić (60), a nitko od susjeda nije mogao sa sigurnošću reći koliko je dugo ležao mrtav u potoku

Beživotno tijelo četvrte žrtve smrzavanja na banjolučkom području pronađeno je jučer ujutro, što je ukupno peti slučaj u BiH u valu hladnoće koji je posljednjih dana zahvatio čitavu zemlju.

Dva dana

- Nesretnik je oko 7.55 sati mrtav pronađen u zaseoku Slavićka, u banjolučkom mjestu Broznani Majdan, u potoku šume zvana “Ratkovača”. Vanjskim pregledom, dežurni mrtvozornik Doma zdravlja je konstatirao da je smrt nastupila kao posljedica prestanka rada srca i disanja koje je prouzročeno smrzavanjem. U proteklih nekoliko dana u Čelincu, u okolini Banje Luke i u Šipovu stradala su trojica muškaraca zbog smrzavanja- napominju iz policije. Neslužbeno, posljednja žrtva je Žarko Stakić (60), a nitko od njegovih susjeda nije mogao sa sigurnošću reći koliko je dugo ležao mrtav u potoku, jer ga nisu vidjeli dva dana.

Kupovao namirnice


- Susjede su ga srele u srijedu ujutro u lokalnoj trgovini. Kupovao je neke namirnice i uputio se svojoj kući u kojoj je živio sam. Poslije toga ga više nitko nije vidio, ali nikome to nije bilo čudno jer je Žarko osobenjak sklon alkoholu te je znao i ranije tako odlutati pa ga ne bi bilo po nekoliko dana- ispričao je mještanin Bronzanog Majdana,

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije