Eurosong

Hvala svima koji su u mene vjerovali!

Maya Sar
26.05.2012.
u 12:10

Maya je odličnom izvedbom očarala tisuće nazočnih u Kristalnoj dvorani u Bakuu

“Želim se zahvaliti ljudima koji su vjerovali u pjesmu ‘Korake ti znam’ i veoma smo zadovoljni s plasmanom u finale, zadovoljna sam nastupom jer je bilo odlično, bez puno treme i bez tehničkih problema koji su nas pratili tijekom proba. Uživali smo u odlično organiziranom showu i pjesmama. Mnogi se ovdje slažu da su u drugom polufinalu mnogo bolje pjesme. Međutim, idemo dalje, imali smo generalnu probu i danas se nadamo što boljem plasmanu u finalu. Očekujemo i dalje veliku podršku naših Bosanaca i Hercegovaca širom Europe i ovu prigodu koristim da se zahvalim svim ljudima koji su glasovali za Bosnu i Hercegovinu, kazala je Maya Sar, bh. predstavnica na ovogodišnjem izdanju Eurosonga, koja je svojim nastupom osigurala ulazak u finale. Maya Sar je odličnom izvedbom pjesme “Korake ti znam” očarala nekoliko tisuća nazočnih u Kristalnoj areni u glavnom gradu Azerbajdžana Bakuu. Naša predstavnica nastupila je sama, noseći dugu crnu haljinu i tradicionalni bh. nakit iz srednjeg vijeka. Haljina je djelo Selme Berisalić, bh. dizajnerice koja živi i radi u New Yorku. Inače, u prvoj polufinalnoj noći Eurosonga nastup u finalu osigurali su Rumunjska, Moldavija, Island, Mađarska, Danska, Albanija, Cipar, Grčka, Rusija i Irska. Osim BiH, u finale su se plasirale i Litva, Srbija, Ukrajina, Švedska, Makedonija, Norveška, Estonija, Malta i Turska. Njima će se priključiti Španjolska, Francuska, Italija, Velika Britanija, Njemačka i Azerbajdžan koje su izravno osigurale nastup u večerašnjem finalu Eurosonga.

- Sa zadovoljstvom sam prihvatila ponudu uraditi styling za nastup Maye Sar na Eurosongu”, rekla je dizajnerica Selma Starfinger koja je zbog ovog posla došla iz New Yorka skoro prije dva mjeseca. Ona je istaknula i kako misli da su svi zajedno napravili dobar posao jer je Maya u haljini na pozornici izgleda la predivno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?