Bacanje s balkona

Hurem se pokušala ubiti: Zaručnik joj rekao da mora abortirati

hurem (1)
Facebook
27.08.2013.
u 10:49

Turska glumica Meryem Uzerli priznala je u intervjuu za turski dnevnik Hurriyet da ju je bivši zaručnik Can Ates tjerao na pobačaj

Turska glumica Meryem Uzerli, našoj publici poznatija kao Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", priznala je u intervjuu za turski dnevnik Hurriyet da ju je bivši zaručnik Can Ates tjerao na pobačaj. Zbog toga se, priznaje Meryem, pokušala ubiti.

 Bila sam u veoma lošem stanju kad sam primljena u kliniku u Berlinu. Can je cijelo vrijeme bio uz mene, no kad sam saznala za trudnoću, sve se promijenilo  rekla je glumica, koja je trenutačno u četvrtom mjesecu trudnoće. Zbog depresije je pokušala skočiti s balkona svoje hotelske sobe, no u posljednjem trenutku spriječili su je u tome.

– Bilo je strašno. Jednostavno sam željela sve okončati, biti uništena, umrijeti, htjela sam se ubiti kako bih se konačno oslobodila  dodala je glumica.

Otkrila je i da joj je broker rekao kako ima dvoje djece te mu treće ne treba.  Rekao mi je: "Ja imam dvoje djece i treće mi ne treba, moraš abortirati. Uostalom, zar tako nije najbolje za oboje. Pomisli samo što će novine pisati. Reći će da si seriju napustila zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba sve će upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade."

Meryem je odbila napraviti pobačaj te se odlučila biti samohrana majka.

>>Hurem je trudna četiri mjeseca! Bit će samohrana majka

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije