odmara se na moru

Hurem napustila kliniku, a njen zaručnik u Istanbulu ljubi drugu

'meryem7'
Facebook
20.08.2013.
u 07:53

Meryem Uzerli zahvalila je obožavateljima na čestitkama za 30. rođendan, ali je ovaj put preskočila spomenuti svog zaručnika Cana Atesa kojeg su paparazzi uhvatili na večeri s nepoznatom djevojkom

Turska glumica i zvijezda "Sulejmana Veličanstvenog" Meryem Uzerli, koja je "pobjegla" u Njemačku na liječenje od depresije, konačno je bolje. Glumica je na svoj 30. rođendan objavila fotografije na kojima pozira u blizini mora. Očito je otpuštena iz bolnice u Berlinu gdje se liječila od posljedica stresa.

Meryem, svima poznatija kao Hurem iz "Sulejmana", uz fotografije nije napisala gdje trenutačno boravi, a s obzirom na to da je na slikama odjevena u debelu zimsku jaknu, nagađa se da je vjerojatno na odmoru u Skandinaviji.

Bez zahvale voljenom

Uz slike plaže Meryem je napisala:

– Zahvaljujem vam na svim rođendanskim čestitkama, uvijek ste uz mene i pružate mi veliku ljubav. Uživam u prirodi i zahvaljujem Bogu na svemu.

A iako je, kad bi objavljivala fotografije iz bolnice, Meryem redovito zahvaljivala i svom zaručniku Canu Ateşu, u rođendanskoj zahvali za njega nije našla mjesta. To možda i nije toliko čudno jer sve su glasnije priče da su Meryem i Can prekinuli romansu te da je on bio uz njen bolesnički krevet u Njemačkoj samo iz pristojnosti. Potvrdu priči daju i slike iz restorana u kojem je poduzetnik snimljen s novom djevojkom. Restoran se nalazi u kvartu Kandilli u azijskom dijelu Istanbula, a slike su objavljene svega nekoliko dana nakon Meryemina rođendana, što je turskim medijima bilo dovoljno da objave kako Can nije bio uz glumicu na njen veliki dan.

Nove intrige na dvoru

Dok glumica prolazi teško životno razdoblje, njeni nekadašnji kolege pripremaju se za snimanje četvrte sezone najraskošnije turske serije u povijesti. Ekipa "Sulejmana" predvođena Halitom Ergençom trebala bih se okupiti krajem kolovoza kako bi snimila najavni spot za iduću sezonu. U njemu će se prvi put pojaviti i Vahide Gördüm, 48-godišnja glumica koju trenutačno gledamo kao Zehru u seriji "Djevojka imena Feriha", a koja je u "Sulejmanu" zamijenila Meryem. Ona se u trećoj sezoni serije pojavila tek u zadnjoj epizodi i to svega na nekoliko minuta, ali već je i to bilo dovoljno da obožavatelji serije krenu komentirati da je prestara i nimalo atraktivna u odnosu na Meryem. 
A hrvatski gledatelji seriju su pratili do sredine treće sezone, odnosno do trenutka kada se zgodni Bali-beg na inzistiranje ženskih gledateljica spektakularno vratio u seriju.

S RTL Televizije još nisu najavili kada će početi emitirati nove epizode. Gledateljima se sprema oko 50 jednosatnih epizoda druge polovice treće sezone, ali velik dio njih bit će bez Hurem jer je Meryem otišla u Berlin usred snimanja, producenti joj tada još nisu pronašli zamjenu, a scenaristi su njen izostanak opravdali kao "odlazak na smrtonosan put".

Gledatelji će u novim nastavcima vidjeti kako je Hurem pomogla Rustemu da postane veliki vezir, koliko je prisilna udaja za Rustem-pašu umjesto Bali-bega rasplakala Mihrimah, nove spletke Lutfi-paše i sultanije Šah te Nigarinu bolnu potragu za kćeri.

>>Sultanija Hurem: Najvažnije je da sam živa, vratit ću se još jača

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije