Zagonetna smrt

Hrvat prostrijeljene glave pronađen na ulici u Beču

'pistolj'
''
16.08.2011.
u 14:06

Mrtvog Hrvata pronašao slučajni prolaznik ispred ulaza u zgradu u Linzer Strasse 88

BEČ – U utorak ujutro oko 5.45 sati u Beču je na nogostupu Linzer Strassea ispred kućnog broja 88 (14. stambeni okrug Penzing) pronađen mrtav 34-godišnji Hrvat s prostrijelnom ranom u glavi. Pokraj tijela pronađen je pištolj marke Walter, kalibra 765, potvrdio je Večernjem listu glasnogovornik bečke policije Mario Hejl.

– Rodbina još nije obaviještena o smrti, a i istraga o tome je li se pokojnik sam ubio ili je ubijen, što još uvijek nije isključeno, još je u tijeku – rekao je Hejl, odbivši nam otkriti identitet umrloga i njegovo državljanstvo.

Policija je priopćila da je identifikaciju izvršila na temelju vozačke dozvole koju je pronašla kod 34-godišnjaka te da je navodno iz pištolja koji je ležao uz njegovo mrtvo tijelo ispaljen "jedan ili dva metka“.

Točan broj hitaca kao i odstojanje s kojeg je pucano utvrdit će balistički vještaci.Također se istražuje postoji li za sporni pištolj postoji oružni list i tko je njegov vlasnik.

Mrtvog Hrvata pronašao je slučajni prolaznik ispred ulaza u zgradu u Linzer Strasse 88, u kojoj pokojnik, barem prema dostupnim podacima, nije stanovao niti ga itko od stanara poznaje.

 

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?