IZBORI

Hrvat Emil Vlajki kandidat za predsjednika Republike Srpske

bih zastava
VL
28.02.2010.
u 13:29

Kandidat za predsjednika rekao je da je BiH "korumpirana i mafijaška država", koja je pod protektoratom, što je rezultat djelovanja međunarodne zajednice

BEOGRAD - Sveučilišni profesor Emil Vlajki kandidat je Narodne demokratske stranke za predsednika Republike Srpske na izborima u listopadu, javila je danas agencija Srna, a zbog zanimljivosti informaciju prenose i portali u Srbiji.

Vlajki je rekao da se po nacionalnoj opredjeljenosti izjašnjava kao Hrvat i da ima dvojno državljanstvo. Kandidat za predsjednika rekao je da je BiH "korumpirana i mafijaška država", koja je pod protektoratom, što je rezultat djelovanja međunarodne zajednice, koja je, kako je rekao Vlajki "prvo ovu zemlju zavadila do krvi, nakon čega je napravljen mir koji u stvari znači kolonizaciju zemlje".

Dodao je da međunarodna zajednica radi na njoj poznatim načelima - na unitarizaciji zemlje, kažnjava sve koji joj se usprotive, a da pomoć te međunarodne zajednice dolazi od kolonijalnog neoprofita i "uglavnom u BiH završava u rukama kriminalaca".

- Rezultat svega toga jest katastrofalno stanje u zemlji, ljudi gladuju, nema budućnosti, nema gospodarstva, nema razvoja, nema ničega - rekao je Emil Vlajki porofesor banjalučkog sveučilišta dodavši da je sada najvažniji problem socijalno zbrinjavanje ljudi.

Ključne riječi

Komentara 77

AR
arsenije
16:24 28.02.2010.

jastk, jorgan, čaj, čaraf, avlija, labuška, flašencug, šrafciger, flaša, Opa bato! Ipak ima neka tajna veza što nas spaja...

TC
tigar-cro
16:39 28.02.2010.

arsenije ,, \"vi\"..??.....nije , nikada, dobro, niti, pametno...generalizirati!! Ja, cijeli život, govorim i pišem--isto!!! Ovo o čemu pišeš, sam to objasnio, (_\"jezikoslovci\")!!! Kao, \"različiti\" su nam jezici, a, odlično se razumijemo, (bez tumača)!!! Pođi od Subotice do Vranja pa mido Vranja pa mi javi koliko ćeš \"različitih\" jezika čuti, (isto, vrijedi za HR)!!!

TC
tigar-cro
16:23 28.02.2010.

h murson11 j, e, pošto bi voleo da znaš, u RH, Srbi, participiraju u Vladi kao koalicijski partneri, načelnici su, brojnih općina, članovi gradskih Vijeća i još puno toga!!! Osim toga, imaju svoje škole, na teret državnog proračuna, kulturna društva proračuna, kulturna društva i , još, mnogo toga!! Zaključak; možemo vam držati seminar o demokraciji!!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?