Naslovnica

Hrvat Emil Vlajki kandidat za predsjednika Republike Srpske

Kandidat za predsjednika rekao je da je BiH "korumpirana i mafijaška država", koja je pod protektoratom, što je rezultat djelovanja međunarodne zajednice
28. veljače 2010. u 13:29 77 komentara 104 prikaza
bih zastava
Foto: VL

BEOGRAD - Sveučilišni profesor Emil Vlajki kandidat je Narodne demokratske stranke za predsednika Republike Srpske na izborima u listopadu, javila je danas agencija Srna, a zbog zanimljivosti informaciju prenose i portali u Srbiji.

Vlajki je rekao da se po nacionalnoj opredjeljenosti izjašnjava kao Hrvat i da ima dvojno državljanstvo. Kandidat za predsjednika rekao je da je BiH "korumpirana i mafijaška država", koja je pod protektoratom, što je rezultat djelovanja međunarodne zajednice, koja je, kako je rekao Vlajki "prvo ovu zemlju zavadila do krvi, nakon čega je napravljen mir koji u stvari znači kolonizaciju zemlje".

Dodao je da međunarodna zajednica radi na njoj poznatim načelima - na unitarizaciji zemlje, kažnjava sve koji joj se usprotive, a da pomoć te međunarodne zajednice dolazi od kolonijalnog neoprofita i "uglavnom u BiH završava u rukama kriminalaca".

- Rezultat svega toga jest katastrofalno stanje u zemlji, ljudi gladuju, nema budućnosti, nema gospodarstva, nema razvoja, nema ničega - rekao je Emil Vlajki porofesor banjalučkog sveučilišta dodavši da je sada najvažniji problem socijalno zbrinjavanje ljudi.

  • arsenije:

    jastk, jorgan, čaj, čaraf, avlija, labuška, flašencug, šrafciger, flaša, Opa bato! Ipak ima neka tajna veza što nas spaja...

  • tigar-cro:

    arsenije ,, \"vi\"..??.....nije , nikada, dobro, niti, pametno...generalizirati!! Ja, cijeli život, govorim i pišem--isto!!! Ovo o čemu pišeš, sam to objasnio, (_\"jezikoslovci\")!!! Kao, \"različiti\" su nam jezici, a, odlično se razumijemo, (bez tumača)!!! Pođi od Subotice do Vranja pa mi ... prikaži još!do Vranja pa mi javi koliko ćeš \"različitih\" jezika čuti, (isto, vrijedi za HR)!!!

  • tigar-cro:

    h murson11 j, e, pošto bi voleo da znaš, u RH, Srbi, participiraju u Vladi kao koalicijski partneri, načelnici su, brojnih općina, članovi gradskih Vijeća i još puno toga!!! Osim toga, imaju svoje škole, na teret državnog proračuna, kulturna društva ... prikaži još! proračuna, kulturna društva i , još, mnogo toga!! Zaključak; možemo vam držati seminar o demokraciji!!!!