Mali nogomet

‘Hollywoodsko’ izvlačenje parova na glavnom trgu kod Križa

Liga
Tomo Milićević
15.06.2012.
u 10:27

U srijedu (20.30) organizatori spremaju spektakl u središtu Širokog Brijega

Malonogometna liga širokobrijeških mjesnih zajednica ovog će ljeta doživjeti 12. izdanje. Popularno natjecanje u organizaciji Sportskoga saveza općine Široki Brijeg i ovaj će put imati 24 sudionika, a početak je planiran za 2. srpnja. Tradicionalni i popularni turnir sigurno će i ove godine u 18 večeri na igralištu Osnovne škole u Klancu vidjeti pedesetak tisuća gledatelja, ne računajući spektakularno velikonogometni finale na stadionu Pecara 5. kolovoza, koji će se igrati u čast Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti. A na finale – zna se, redovito dođe pet ili više tisuća gledatelja, praktično svi stanovnici mjesnih zajednica koje izbore nastup u finalu: -Svake godine nastojimo turnir začiniti nečim novim. Tako smo ovaj put odlučili organizirati javno izvlačenje uz bogat kulturno-zabavni program, s puno glazbe, humora i glamura. Bit će to u srijedu 20. lipnja u 20.30 sati.

Već pripremamo pozornicu kod Križa na mostu u središtu grada. Službeni dio izravno će prenositi lokalni Radio Široki Brijeg. Vjerujemo kako će izvlačenje uživo pratiti najmanje tisuću gledatelja. Na temelju koeficijenta uspjeha momčadi u tri posljednje godine određeni su nositelji skupina - Ljuti Dolac (branitelj naslova), Kočerin, Turčinovići, Lijeva obala, Mokro i Dobrkovići, rekao nam je predsjednik Sportskoga saveza Predrag Cobra Naletilić. Po tradiciji, pokrovitelj turnira je načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević, supokrovitelj ZH županija, a liga po glavnom pokrovitelju nosi ime Ožujsko pivo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije