Reakcije

Hitno sazvana sjednica Narodne skupštine Republike Srpske

narodna skupstina
07.06.2013.
u 09:01

Na sjednici Narodne skupštine RS-a trebalo bi biti riječi o uvjetima rada u zajedničkim tijelima BiH i biti zauzeti odgovarajući stavovi

Vlada Republike Srpske, povodom blokade zgrade zajedničkih tijela BiH u Sarajevu, zatražila je hitno zasjedanje Narodne skupštine Republike Srpske, uz konzultiranje predstavnika Republike Srpske u zajedničkim tijelima BiH na kojem će se razmatrati uvjeti rada u zajedničkim tijelima BiH i biti zauzeti odgovarajući stavovi, priopćeno je iz Vlade RS-a. Vlada Republike Srpske održala je telefonsku sjednicu protekle noći 1.00 sat iza ponoći sa koje je zatražila od nadležnih institucija i sigurnosnih agencija da se hitno debokira zgrada zajedničkih organa BiH. Vlada Republike Srpske je izrazila žaljenje što su strani državljani bili izloženi maltretiranju, necivilizacijskom tretmanu i što im je uskraćena sloboda kretanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?