Boks

Haye nokautirao Chisoru: Vitalij će sada pobjeći u političare...

'Britain\'s David Haye (L) exchanges blows with Britain\'s Dereck Chisora during their fight for the vacant WBO and WBA International Heavyweight Championship at Upton Park in London July 14, 2012. Un
'EDDIE KEOGH'
15.07.2012.
u 00:34

Lajavi Haye za borbu s Chisorom zaradio je četiri milijuna dolara, a njegov protivnik milijun.

David Haye i Dereck Chisora, britanski teškaši koji su se posljednjih mjeseci toliko pljuvali i mrzili, sinoć su završili u zagrljaju nasred Upton Parka. Kako i ne bi kada su svojim "programiranim" antagonizmom napunili stadion i zaradili četiri (Haye) odnosno jedan milijun dolara (Chisora).

Razvikani i dugo najavljivani dvoboj dvojice boksača završio je nokautom, pred 30.000 gledatelja na stadionu nogometaša West Hama. U borbi pod jurisdikcijom Luksemburškog boksačkog saveza (!?), jer ih niti jedna ozbiljna organizacija nije htjela pratiti, David Haye u petoj je rundi svojim krošeima dvaput rušio Derecka Chisoru kojem je sudac u ringu, samo sekundu prije kraja pete runde, odbio pružiti novu priliku.

Osim borbe, Haye je dobio i okladu pa će Chisora morati uplatiti 20.000 funti u humanitarne svrhe. Za pola te svote kladili su se i Hayeov trener Booth i Chisorin menadžer Warren.

- Poslao sam vrlo zastrašujuću poruku i bio bih iznenađen ako bi Vitalij Kličko prihvatio borbu sa mnom. On će sigurno izabrati nekog slabijeg borca i umiroviti se boksački da postane političar - kazao je Haye.

Njegov trener Adam Booth bio je sretan što je Haye izašao iz objavljene mirovine:

- Zbog nikoga osim Vitalija David neće nastaviti karijeru.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije