Izviđač protiv Grada

Gradačac prva prepreka za Izviđač

rukomet1
vl
07.03.2012.
u 09:34

Branitelj naslova Borac će snage odmjeriti s Krivajom. Tog protivnika Banjolučani žele shvatiti maksimalno ozbiljno

Rukometaši Izviđača igrat će u četvrtfinalu Kupa BiH protiv Gradačca. U prvom meču, ekipa iz Ljubuškog će gostovati 28 ožujka, dok je uzvrat 18 travnja. Prošlogodišnji finalist ima želju izboriti plasman na završni turnir. Ždrijeb u muškoj konkurenciji je bio poludirigiran jer su četiri najbolje plasirane ekipe iz prošlog prvenstva bile povlaštene. Branitelj trofeja Borac će u prvoj utakmici igrati protiv Krivaje. Banjolučani u ovom natjecanju brane trofej osvojen prošle godine. U Borcu ističu da im prija uloga favorita i da ne misle predavati trofej. Krivaja je trenutačno na šestoj poziciji u prvenstvu BiH sa skorom od devet pobjeda uz osam poraza i jedan remi.

- Krivaja je klub sa velikom tradicijom, neugodan na svom parketu. Mi imamo želju da i ove godine obranimo trofej u Kupu Bosne i Hercegovine i učinit ćemo sve da prođemo u sljedeću rundu. Nijednog protivnika nećemo podcijeniti, ali smatram da smo ipak mnogo kvalitetniji rival i da trebamo na parketu opravdati ulogu favorita. Pokušat ćemo već u prvoj utakmici ostvariti povoljan rezultat za revanš u Banjaluci, rekao je direktor kluba Boris Đogo na izvlačenju. U četvrtfinalu Kupa BiH u muškoj konkurenciji, još se igraju dva meča. Trebinjski Leotar će dočekati ekipu Goražda, dok će u Zenici Čelik biti domaćin Bosni. U slučaju da izbore plasman na finalni turnir najverojatnije će domaćin finalnog turnira biti Zenica.

U ženskoj konkurenciji ždrijeb je obavljen na principu plasmana u prošlogodišnjem prvenstvu BiH. Tako se u četvrtfinalu sastaju Jedinstvo Brčko – Borac, Lokomotiva Mostar – Mira, Goražde – Ilidža, Katarina – Zrinjski. I ovdje će se mečevi kao i u muškoj konkurenciji igrati 28. ožujka i 18. travnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije