Polufinalna utakmica

Gošk ima “kostur” za vrh, slijedi nadogradnja

Utakmica
Zoran Grizelj
08.07.2013.
u 10:12

Iza Goška je tek tjedan priprema. Bivšeg trenera Davora Mladinu je zamijenio Tomo Raguž

Pred stotinjak gledatelja Hrvatski dragovoljac svladao je na Blatu Gošk s visokih 5:1 i ušao u finale Šuškova turnira. Rezultat zvuči deprimirajuće za pristaše bivšeg premijerligaša, ali Gošk po igri nije bio ni blizu u tako podređenom položaju. Bit će to solidna momčad kad se malo uigra i “pročisti”, jer je ovaj put nastupio s nizom igrača koji su došli na probu.

Mnoštvo novih imena

Čak svima ni čelnici Goška Pero Pavlović i Lujo Ilić nisu znali imena, pa su u zapisnik upisana samo prezimena: - Ovo nam je prva utakmica nakon samo pet dana priprema. Dio igrača koji su igrali proljetos ostala je u klubu, drugi dio smo otpustili. Bolje da pojedinci više nisu kod nas, više su odnemogli nego pomogli. Čak previše, ali nećemo o imenima. S trenerom Davorom Mladinom korektno smo se rastali. Sad je na klupi Tomo Raguž. Vidjet ćemo brzo koliko možemo i hoćemo li imati snage u borbi za naslov, rekao je predsjednik Goška Pero Pavlović: -Povratak u Premijer ligu? Teško je u ovom trenutku reći koliko će konkurencija biti jaka. Puno toga ovisit će o tome s koliko novca će raspolagati Sloboda, Jedinstvo, Radnički i ostali, izbjegao je Pavlović izravno odgovoriti hoće li Gošk izboriti ekspresni povratak u društvo najboljih, dok je Lujo Ilić napomenuo da pojedinci koji su igrali protiv Zagrepčana neće ostati na Podavali i da za Gošk prijelazni rok još nije završen.

Ostao je kostur momčadi


Nekolicina novaka iz Šibenika, Splita, Cibalie (Tomić, Fušeta, Šimičić, Malčić...) uz “stare kuke” Kojića, Bonacina, Bošnjaka i ostale obećavajući su “kostur” za nadogranju momčadi do početka prvenstva. Gabeljani: Raguž, Jelavić, Raič, Kojić, Bonacin, Dodig, Marić, Bošnjak, Baćak, Vasilj, Mustapić (Sušac, Tomić, Malčić, Šimičić, Fušeta, Gale, Bošković, Miličević) potučeni su spremnijega i uigranijeg Dragovoljca pogocima Doležala (25), Sivonjića (29), Tomića (44), Gregova (57) i Rašića (85), dok je jedini pogodak za Gošk postigao Šimičić (33). Dragovoljac počinje prvenstvo iduće subote.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?