PRIPREME ZA DINAMO

Gomis će biti velika prijetnja

'Olympique Lyon\'s Bafetimbi Gomis celebrates with team mates after scoring against Girondins Bordeaux during their French Ligue 1 soccer match at the Gerland stadium in Lyon September 24, 2011.  REUT
'ROBERT PRATTA'
26.09.2011.
u 08:09

Lyonov orijaš u špici Bafetimbi Gomis (26) u subotu je zasjeo na vrh liste strijelaca francuskog prvenstva. Zabio je šest pogodaka u osam utakmica i najavio kandidaturu za dres tricolora.

– Nastavim li ovako, izbornik me neće moći zaobići – kazao je centarfor kupljen od St. Etiennea za 13 milijuna eura. Konstitucijom podsjeća na bacača koplja, ali izvrsno se kreće, moćan je i ubojit – klasični razarač.

Protiv Bordeauxa postigao je dva pogotka...

– Igrali smo odlično i svi smo uživali. No, ne bismo sad trebali utonuti u samozadovoljstvo. Važno je da smo opet stvorili odlično ozračje i da spremni dočekujemo Dinamo.

Iako brojka od 32.000 gledatelja za nas izgleda impresivno, u Lyonu je to – podbačaj. Niti su lavovi više onako atraktivni kao kad je tu bio Juninho, niti je Bordeaux magnet za publiku. Taj klub slavne prošlosti danas je ozbiljan kandidat za ispadanje.

Ni Liga prvaka neće napuniti Gerland pa će i Dinamo igrati u otprilike istom ambijentu...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije