NEVJEROJATNO

Glupan iz publike uletio ispred svjetskog rekordera u cilj!

maraton u berlinu
29.09.2013.
u 16:52

Bezobrazni gledatelj u završnim metrima maratona odlučio se umiješati u trenutak slavlja novog svjetskog rekordera Kenijca Wilsona Kipsanga

Nevjerojatni 31-godišnji Kenijac Wilson Kipsang u nedjelju je na Berlinskom maratonu postavio novi svjetski rekord 2:03:23, no jedan se bezobrazni gledatelj neukusno nametnuo te mu uništio onaj divni trenutak poresijecanja ciljne vrpce!

Kenijac je za čak 15 sekundi oborio svjetski rekord kojeg je prije dvije godine u istom gradu postavio njegov sunarodnjak Patrick Makau. Kada se približavao ciljnoj ravnini svima je već bilo jasno da će Kipsang svakog trena postati novi rekorder. No jedan se bezobrazni gledatelj u završnim metrima maratona odlučio umiješati u trenutak slavlja. Obučen u žuti dres, izletio je nekoliko metara uoči cilja ispred Kipsanga i uzdignutih ruku prošao kroz ciljnu ravninu, samo nekoliko metara ispred Kenijca!

Šokirani Kipling prošao je kroz cilj, zaustavio se i gledao kako pripadnik osiguranja lovi uljeza. Nekoliko trenutaka kasnije došao je k sebi, nasmiješio se i počeo primati čestitke okupljenih. Ne sumnjamo da mu je žao što mu je netko pred nosom oduzeo onaj divan trenutak presijecanja ciljne vrpce, no svjetski rekord nitko mu ne može oduzeti. Barem ne danas.

>>Ovako je to bilo u Rijeci: Ružno navijanje, bacali boce, kamenje...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?