što će biti na dresu

Fotomontaža na Twitteru: Modrić u dresu Reala s brojem 16

modrić
AS.com
16.08.2012.
u 08:40

Španjolski AS navodi kako bi trebalo ubrzo trebalo doći do dogovora između Mourinha i Villas-Boasa oko hrvatskog veznjaka.

Španjolski AS objavio je fotomontažu Luke Modrića u dresu Real Madrida s brojem 16 koja se pojavila na Twitteru.

Uz to Španjolci su se pogirali i kombinacijama te iznjeli koji bi broj Luka mogao nositi u slučaju dolaska u Madrid. Već spomenuti broj 16 nosio je turski reprezentativac Hamit Altintop. on je prije nekoliko tjedana prešao u Galatasaray.

AS navodi kako bi u slučaju Sahinova odlaska bio slobodan i broj 5. Njega je dok je predvodio Galacticose nosio slavni Francuz Zinedine Zidan. Slobodan je i Beckhamov broj 23. Modrić pak u kockastom dresu igra s brojem 10, dok u Totenhamu ima 14.

Također As je demantirao informacije da će Modrić danas u Madridu potpisati ugovor jer se nakon utakmice u Splitu vratio u London. No, španjolci navode kako bi saga oko Modrićevog transfera mogla konačno završiti jer već ovog vikenda Tottenham i Real igraju prve utakmice prvenstva te bi moglo doći do dogovora između Mourinha i Villas-Boasa oko hrvatskog veznjaka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije