Bandić je tema broj jedan samo u kafićima i redakcijama

Komentari 290

Robinzon
09:05 18.03.2015.

Jesil -' i ti @fjakac primjetio kako je Njemački predsjednik srdačno primio našu predsjednicu.Čak presrdačno.Tako san ja primija svoju kad sam moga, a sada, primo ju oli ne primo, isto mu se dođe.-----------------Bandića što se tiče, tribalo bi ga pustiti da šeta onog svog cucka po točno dimenzioniranom prostoru i ništa više.Srpski premijer sanja o Beogradu na Dunavu, Ferdelji o Zagrebu na Savi, a Bandić o Zagrebu u Sesvetskom Kraljevcu.----------------Nego, sve mi se čini da se je Glavaš već mumificirao u ćeliji.Ništa o njemu ne javljaju.Mora da je uspio u štrajku glađu.ustrajao je do kraja.--------------Ova moja napisala što bi sve ćela i da sam joj dužan to ostvariti.Radila ko mazga za mene evo bit će pedeset godina, pa veli, traži svoja prava.Gledam ja taj njen zahtjev ali samo kao radni materijal, jer da joj ispunim samo 10% traženoga, morao bih biti 100% lu d.

VL
ciglerru
14:13 18.03.2015.

Jura Luzer, joj, joj,.. Svaka čast Remetama, gradonačlenik je tamo bio vrlo često, što na proštenjima, a što kod Skenderice. A što je s Brezovicom, Demerjem...?

VL
LI
livoguza2
09:02 17.03.2015.

Robinzon 17.03.2015 u 08:35h________________Uh, Pustolove, uh! Nadvisio si Žarka Puhovskog. U laganju i mržnji prema Hrvatskoj i braniteljima. A ja mislio da je Žara nenadmašiv. Obojica u državnom udaru branitelja izvršenom pod prozorom premijera Milanovića, kojega i nisu mogli udaratiati jer je jedrio s generalom Gotovinom, a ni maslinove grane nisu nosili kao Pernarovci pod Kosoričinim prozorom, tražite razlog za policijsku intervenciju, brutalnu kao što je bila i ona Grge Anđelinovića. Tako to biva kada barbarogeniji procjenjuju što je uljuđeno, a što barbarsko ponašanje prosvjednika. Prosvjednika koji prosvjed nisu prijavili, ali koji nikoga ne teroriziraju. Dapače, minorne skupine nostalgičara jugokomunističkih i velikosrpskih, teroriziraju njih. Čujem da sve vlasti europskih država čeznu za tobom i Puhovskim. Jer tamo prosvjednici marširaju ulicama, nose ogromne protuvladine transparente, ruše i pale sve pred sobom, na policiju bacaju zapaljive koktele i kamenje i nikomu ne pada na pamet to nazvati državnim udarom, niti proglasiti izvanredno stanje i policijom rastjerati prosvjednike. Tamo znaju ono što komunistički barbari nikada shvatiti ne će - da vlast izvire i pripada tomu narodu. Očevidno je da će i prekršajni sud imati problema s prijavom Glogoškom i Klemmu. Ostojić tvrdi da su Glogoški i Klemm priznali policiji da su organizatori prosvjeda (jesu onoga pod Premijerovim prozorom), a oni će se braniti da ministar Matić ima saznanja da je organizator Milijan Brkić. Čini se da će ovdje nagrabusiti jedini krivac - PTSP-ovac Fred Matić. Brkić mu ne će oprostiti javno izrečenu klevetu. Ipak je ministar Ostojić prije tebe shvatio da šator nije nelegalan, kao ni onaj na Jelačićevu trgu, jer je podignut uz dozvolu onoga tko je bio nadležan izdati je. Jedni izdaju dozvole, drugi izdaju državu i njezine branitelje. Da mitnice barbarogeniji nisu odmakli, Zagreb ne bi bio jugoslavensko uporište i u 21. stoljeću, niti bi Hrvati bili podzemljeni. Lp.

VL
VI
Vito
08:46 17.03.2015.

Robinzon 17.03.2015 u 08:35h ____________ Jedna prepreka mitnicama je zatvorena, jedna prijetnja demokraciji je zatvorena i to sve u jednoj spodobi koja je zlorabila i dalje zlorabi funkciju gradonačelnika

VL
LI
livoguza2
11:14 17.03.2015.

Poštovana zastupnice! Smije li se znati koliko je redakcijskih glava Večernjeg.hr smišljalo onaj tekst u kojem predviđaju da će gđa. Predsjednica u Njemačkoj dobiti zadaću da postane liderica tzv. Zapadnog Balkana kadna tu zlokobnu kovanicu Stipe Mesića ne koristi u svomu izričaju. Zašto manipulirate javnost gore od Vesne Pusić? Zašto ste toliko željni srpskih opanaka i njihove agresorske čizme? Lp.

VL
JL
Jura.Luzer
13:54 16.03.2015.

Vito "Još kao djete sam slušao i čitao kako grad Zagreb treba produžiti Novu Cestu do Save," ...............Kolko tisuča kilometara Nove ceste se moglo izgraditi od tvog detinjstva .....do ere ...... Milana Bandiča?

VL
VI
Vito
13:52 16.03.2015.

Jura.Luzer 16.03.2015 u 13:37h _______-- Zaboravi si i sebe kao posebnu vrstu priljepaka

VL
DU
13:06 16.03.2015.

Sudska vlast, uključujući i Ustavni sud, opasno uključila u političku borbu. Stavljanje Bandića u pržun sa dozvolom, pa puštanje iz pržuna s zabranom, pa opet stavljanje u pržun s dozvolom to jasno pokazuje. Odluke je donosio Županijski sud u Zagrebu. A tko je predsjednik tog suda? Zna se, gospodin Turudić.

VL
LI
livoguza2
13:02 16.03.2015.

"mato 2 16.03.2015 u 09:51h _____-- Došli bute državnim autom kojeg vam je država poklonila? ________Ili mate službenog vozača kojeg vam plaća država? _________ Možda će vam sjesti u krilo u invalidskim kolicima? "_______________Vito! Najmanje bi ga koštalo da zajaše na Zorana Ercega jer on ionako bespotrebno štake nosa. Lp.

VL
ZG
zorbas.grk
18:16 15.03.2015.

Cigleru....je i ja se mogu pohvaliti sa mojim susjedima...kod mene je bio sistem dosli divlji i istjerali domace....tako da jako dobro znaju sto mislim o njima a i ja znam sto oni misle o meni specijalno kad ljeti sjednem u moje zelenje i kad im do noseva dopre miris mog rostilja :-) No po pitanju gradonacelnika moj uzi krug susjeda o njemu pricamo i u samoposluzi i u cekaonici ambulante i na cesti iz jednog auta u drugi....pisali smo mu zamolbe da nam postavi klupe u park a on odobrio svojim sluzbama i ping-pong stolove , uredili djecje igraliste sa njihaljkama, tobogancicima...pjesacke staze nam posafaltirali , posadili ukrasno drvece-japanske tresnje....tako da nemamo niti jednu rijec protiv gradonacelnika. I to dobro misljenje imaju i mladji i stariji, intelektualci i oni drugi "obicni"

VL
Robinzon
17:16 18.03.2015.

Jura, svjedok kojeg navodim nije nikakav pokajnik.Samo je do sada čekao da ga puste da progovori.

VL
DU
13:01 16.03.2015.

@ livoguza2 ..... "Coriolane! Ti si poznati politički anal...." >>>>>>>>>>>> Ha ha ha, baš lijepo što ti je dat toliki strah pa se ne usudiš napisati najobičniju domaću riječ budući se bojiš blogovskog pržuna. Inače, nedavno si se hvalio daa iz tvoga pera ne izlaze uvrede!

VL
ZG
zorbas.grk
17:40 19.03.2015.

Saslusanju akademkinje Vide Demarin nije bio prisutan Bandic...saslusan je pojedinacno...akademkinja od 94-2011 ....dakle punih 17 god....predstojnica neurologije u bolnici Sestara milosrdnica...500 slika....Bandic bio njen pacijent i moguce prijateljstvo potvrdjeno njenim prisustvom u kampanji izbora gradonacelnika....da bi bas Bandic bio vlasnik 500 slika '....seljacic iz Gruda kako pise doktorica komentatorica, meni je malo cudno.

VL
JL
Jura.Luzer
17:53 15.03.2015.

Igi125 "Nije nikakva tajna da je masa firmi opstajala upravo zahvaljujuci poslovima koje su dobivali ispod stola zahvaljujuci Bandicu." ............ Jel to tebi žal kaj Bandič ni kupil .............. rabljene Češke tramvaje?

VL
ZG
zorbas.grk
17:17 19.03.2015.

Robinzon ....16:39..opet krivo cujes....to je izjava Kajina a ne Stazica...kaj si ti prolupal ?????

VL
Robinzon
16:39 19.03.2015.

Malo prije reče Grubišić u vezi predsjedničinog odlučnog poteza: Preselili smo Titovu bistu i na taj način riješili najveći problem.Ostalo ćemo lako.A onaj Stazić izrazio čuđenje zašto je predsjednici smetala titova bista, a nije tTitova vila.Mogla je ostaviti bistu i napustiti Titovu vilu.

VL
FJ
fjakadur
19:58 18.03.2015.

Dosadija mi je i blog i facebook, nema do bele,šaha i kladionice !!!!!!!!!!!! Dok je g. Bandić u pržunu neću pistai komentare !! Danas mu produžili ??

VL
JL
Jura.Luzer
16:54 18.03.2015.

Robinzon "već zbog aktiviranja glavnog i najvećeg svjedoka." ..............Jel pokajnik?

VL
Robinzon
14:51 19.03.2015.

Jura, ovo-----........a nije ti palo napamet da ..... da nije bilo zlog Tita ...... nebi bilo ni više zlog Draže. ......ti ne pije vodu.Nebi se Draža svetio Hrvatima zbog toga što je od Tite dobio po repu.Mrzio je Hrvate zbog koječega prije rata, a ponajviše zbog ustaških "rukotvorina" u Jasenoccu i šire.I po onoj pjesmi se vidi čije bi se krvi napili.Tita upšće ne spominju.S njime su i surađivali.Ipak, bez ljutnje, možete se koprcati koliko hoćete,, ali da nije bilo Tita, ni današnji iz Savske 66 nebi imali što braniti, a ni njih nebi bilo.To vam je jednostavno tako.

VL
ZG
zorbas.grk
15:16 18.03.2015.

Cigleru 14:13..!..znaci da su stanovnici Remeta znali kak se dela posel....nek se i ovi iz Brazovice i Demerja nekaj navciju od remetcakov....imaju i oni svojih znamenitosti kaj to nisu znali iskoristiti za prednacrt....gradonacelnik je samo jedan covek....a Zagreb velikiiiiiiii

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 15 »
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.